Így lehet hatékonyabb az online AV rendszered

|

A Zyxel Networks bejelentette együttműködését az audió-videó szolgáltatások piacán meghatározó ATEN vállalattal. Az összefogásnak köszönhetően a switchek portfóliójába bekerült a speciális Hálózati AV mód, amely még nagyobb skálázhatóságot és könnyebb telepítést nyújt.

Specialisták szövetsége

Egyre több AV-rendszer alakul át a hagyományos mátrix switch infrastruktúráról az ipari szabvány IP-alapú technológiára, hogy kompatibilis lehessen a sokszínű AV-over-IP alkalmazásokkal. Az IP-alapú átállásnak köszönhetően ugyanis nagyobb távolság, kevesebb kábelezés és könnyebb telepítés érhető el. A Zyxel a trendre reagálva partnerséget kötött az ATEN-nel, aki mint az AV/IT kapcsolatok specialistája érkezett az együttműködésbe. A két vezető vállalat összefogása biztosítja a hálózati rendszer tervezésének zökkenőmentes integrációját és garantálja a rendszerek kapcsolódását, és megbízható, teljeskörű AV-over-IP megoldást nyújtanak.

A testreszabott AV mód növeli a teljesítményt és a felhasználói élményt

A különféle hálózati alkalmazások körének bővítése érdekében a speciálisan kialakított, Hálózatba kapcsolt AV módban elérhető a testreszabott beállítási varázsló, amely a streaming szolgáltatások használatakor a hálózat legjobban kihasznált szolgáltatásaiból indul ki. Ehhez társul még az új Hálózati AV irányítópult is, amely a leghasznosabb elemeket mutatja be, beleértve a portot, a rendszert és a sávszélességet, valamint az energiafelhasználást - vagyis a felhasználók azonnal megtekinthetik az aktuális hálózati állapotot, hogy könnyedén karbantarthassák és konfigurálhassák a switchet.

"A rossz hálózati konfigurációból származó AV-over-IP-re való áttérés kihívásai gyakran befolyásolhatják a felhasználók megtekintési élményét, és általában jelentős erőfeszítés szükséges a hibaelhárításhoz. A Zyxel testreszabott Hálózati AV módjának célja, hogy leküzdje ezeket a kihívásokat, egyszerű és stabil hálózati megoldást kínáljon, a tantermektől kezdve a sportbárokig és a videofal-kijelzővel ellátott vezérlőközpontokig." - mondta Treso Tamás, a Zyxel Magyarország vezetője. Hozzátette: "Az AV szakértő ATEN-nel való szoros partnerségünk támogatásával egy erős új megoldást szeretnénk bevezetni a piacra, hogy megoldással szolgálhassunk értékesítési partnereink számára az AV-over-IP szolgáltatásoknál felmerülő problémák során." - mondta Treso Tamás, a Zyxel Magyarország vezetője."

A Hálózati AV mód a GS2220 sorozatú GbE Layer 2 felügyelt switcheken érhető el, a szeptemberben megjelent firmware v4.70-től kezdődően, és még ebben az évben elérhetővé válik az XGS2210 sorozathoz is.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.