Ingyen tanfolyam fejlesztőknek – Open Academy

|

Újszerű kezdeményezéssel állt elő a BME és az IT biztonsági szoftverek vezető gyártója a BalaBit. Az Open Academy névre keresztelt ingyenes tréningen az informatika legfontosabb újdonságaival ismerkedhetnek meg a programozók.

A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME), mint az ország egyik legjelentősebb informatikai képzést nyújtó intézménye és az informatikai felsőoktatás elkötelezett támogatójaként ismert BalaBit IT Security egy új közösségi kezdeményezést indított útjára. Az Open Academy névre keresztelt tréning a napjainkban egyre divatosabb élethosszig tartó tanulás szellemében kerül megrendezésre május 26-án. A szervezők nem kisebb célt tűztek maguk elé, mint a több éve végzett aktív szakemberek iskolapadba való visszaültetését. „A BME a kutatóegyetemi program keretében megfogalmazta azt a célt, hogy az IKT területen is támogatja a hazai fejlesztőket. Ezért törekszik minden olyan kezdeményezés felkarolására, ami ezt szolgálja.” – fogalmazott Charaf Hassan, a BME Automatizálási és Alkalmazott Informatikai Tanszékének docense. A tréning a BME Q épületének nagy előadójában kerül megrendezésre, ahová több száz érdeklődőt várnak a szervezők. A kifejezetten munkaidő barát rendezvényen délután öt órától késő estig lesznek hallhatóak a manapság legnépszerűbbnek, legfelkapottabbnak számító témákat is érintő előadások. A programban helyet kap a mobilfejlesztés, a web alkalmazások biztonsága, a HTML5 újdonságai, de szó lesz a C/C++ kódoptimalizálásról, a verziókövető rendszerekről és az agilis fejlesztési módszertanról is. Az előadásokat a BalaBit vezető fejlesztői mellett Dr. Forstner Bertalan a BME adjunktusa és a hazai IT biztonság terén nagy ismertségnek örvendő Buherátor tartja majd. „Egy szoftverfejlesztő legnagyobb értéke a szaktudása. Éppen ezért örökké fejlesztenie kell azt. Főleg azért, mert a világ egyik leggyorsabban fejlődő iparágában dolgozik, ahol a jelen tudása könnyen válhat értéktelenné holnapra, vagy holnaputánra. Az Open Academy egy egyedülálló tanfolyam, ahol a résztvevők a legjobbaktól tanulhatják el a szakma fortélyait.” – mondta el Szomor Bence a BalaBit marketing menedzsere. Az eseményről további információ és a regisztráció a www.balabit.hu/openacademy weboldalon érhető el. A program teljesen nyílt és mindenki számára ingyenes.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.