Ingyenes SUSE webinár a konténerfelügyeletről szeptember 3-án

|

Vegyen részt a SUSE webes előadásán, ahol megismerheti, hogyan lehet könnyen kialakítani és üzemeltetni a biztonságos konténeres környezeteket, illetve miként egyszerűsíthető a Kubernetes platform telepítése, kezelése és működtetése.

A konténereket egyre szélesebb körben alkalmazzák a vállalatoknál az alkalmazásfejlesztés felgyorsítására és megkönnyítésére. A SUSE friss felmérése szerint a szervezetek 40 százaléka tervez ilyen technológiát igénybe venni a következő egy évben, míg ez az arány 2017-ben mindössze 27 százalék volt. Nehézséget okoz azonban, hogy a konténerek kezelése összetett, ezért külön szakértelmet igényel még az olyan dedikált eszközökkel is, mint a Kubernetes konténermenedzsment platform.

Ezeket a feladatokat egyszerűsíti a SUSE a fejlesztők és az üzemeltetők számára egyaránt hasznos, nyílt forráskódú eszközökkel. A megoldásokról és azok használatáról most ön is átfogó képet kaphat, ha részt vesz a SUSE webinárján szeptember 3-án 9-től.

Az előadásból többek között az is kiderül, hogyan lehet növelni a konténerekben futó alkalmazások és szolgáltatások biztonságát, illetve hogyan integrálhatóak a SUSE megoldásai a korszerű felhőalapú alkalmazások fejlesztési folyamataiba, és miként támogatják azok fejlesztését, tesztelését, illetve üzembe helyezését.

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.