Innovatív tesztszelekciós eszköz a 4DSOFT Kft.-től

|

A 4D SOFT Kft. 2003 óta külön üzletágként foglalkozik teljes körű szoftvertesztelési szolgáltatással.

Ebbe beletartozik az alkalmazások teljes tesztelése, vállalatok tesztelési stratégiájának kialakítása, tanácsadás, oktatás, elfogadási teszt elvégzése. A témával kapcsolatos egyik projektünk a KMOP-1.1.1-2007 pályázat keretén belül valósul meg, célja egy Java Teszt Szelekciós eszköz létrehozása, mely a JATEST nevet kapta. A JATEST projekt végeredménye egy prototípus, melyet az Eclipse-n és az ETICS keretrendszeren egyaránt elérhetővé kívánunk tenni a felhasználók számára. Ez az eszköz képes kiválasztani azokat a teszteseteket, amelyeket egy módosítás miatt bizonyosan újra kell futtatni. Az eszköz három szorosan kapcsolódó részből áll: instrumentáló, forráskód különbségelemző és tesztkiválasztó. A JATEST tesztszelekciós eszköz kiválasztja pontosan azokat a teszteket, amelyek esetén legalább egy módosított utasítás végrehajtódik. Várhatóan az eszköz használatával a módosítások után az eddigi teszteknek a tizedét vagy akár csak a századát kell lefuttatni, ami jelentős emberi erőforrás-, idő- és költségmegtakarítást jelent a vállalatnak. A JATEST innováció az informatika területén, JAVA programnyelven, az automatizált teszteszközök piacán kínál újszerű szoftverteszteszközt. Ezen belül a programkarbantartás, a dinamikus regressziós tesztelés és a tesztszelekciós megoldások területén hoz létre új eredményeket. A JATEST célcsoportja minden olyan informatikai cég, amely 100 000 sornál nagyobb programrendszert fejleszt vagy tesztel. A fő célszegmenst azok a vállalatok jelentik, akiknél van szoftver minőségbiztosítási rendszer, ami egyértelműen jelzi, hogy komolyan foglalkoznak a minőségi fejlesztéssel, szoftverteszteléssel, s folyamatosan keresik azokat a lehetőségeket, amivel az általuk fejlesztett termék jobb minőségű lehet. Nekik kínál a 4DSOFT Kft. a jövőben komplex tesztelési szolgáltatást.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.