Intelligens raktárirányítási és szállítmányozási megoldás az XAPT-tól

|

Az XAPT Hungary Kft, a Microsoft Dynamics vállalatirányítási rendszerek piacvezető hazai szállítója az elmúlt időszakban olyan intelligens raktárirányítási és szállítmányozási eszközt fejlesztett ki, amely lehetővé teszi a költségek, a kiszolgálási idők csökkentését, a hatékonyság emelését, ezen keresztül a versenyképesség növelését.

Az XAPT a vonalkóddal támogatott raktárirányítási és szállítmányozási rendszerek bevezetése terén megszerzett jelentős gyakorlati tapasztalatával kívánja segíteni partnereit a folyamataik optimalizálásában. Az XAPT által fejlesztett megoldással lehetővé válik a raktári folyamatok előre meghatározott elvek szerint történő irányítása és ellenőrzése, és a legkisebb eltérés esetén is közvetlenül lehet beavatkozni. A vonalkód technika alkalmazásával minimalizálódik a hibás adatbevitelek száma. A rendszer használatával valósidejű információk állnak rendelkezésre a döntések meghozatalához. Az XAPT nemrég egy nagysikerű szakmai workshop keretében mutatta be megoldását a raktározási és logisztikai tevékenységet folytató vállalatok számára. A raktárirányítási eszköz rendkívül nagy érdeklődést váltott ki nemcsak a hazai vállalatok körében, hanem a határokon túl is, ezért az XAPT július 7-én Kolozsváron, Romániában mutatja be a megoldást. A rendezvényen – a budapestihez hasonlóan – a résztvevők megismerkedhetnek a megoldás fő funkcióival, továbbá mintapéldán keresztül bemutatásra kerül a főbb raktári folyamatok kezelése, illetve lehetőség nyílik a helyszínen kiállított vonalkódos készülékek tesztelésére is. A romániai workshop-on a részvétel ingyenes, regisztrációhoz kötött.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.