Intelligens szkennelés, hatékony dokumentumelosztás

|

A Ricoh új szoftvere, a GlobalScan NX egyszerűsíti a papíralapú dokumentumok digitális munkafolyamatokba való illesztését. Ricoh multifunkciós eszközbe történő integrálása révén, ez a felhasználóbarát megoldás lehetővé teszi, hogy a vállalkozások a dokumentumok közvetlen elosztásával, megosztásával illetve elektronikus kezelésével hatékonyabbá tegyék dokumentumkezelési folyamataikat.

A GlobalScan NX szerveres és szerver nélküli verziója a kis vállalkozásoktól egészen a nagy vállalatokig minden üzleti környezetbe, a már meglévő IT platformokra és dokumentum-menedzsment rendszerekbe is problémamentesen integrálható. Interaktív, testre szabható ikonokat tartalmazó, kivételesen egyszerű grafikus felhasználói felülete rugalmas szkennelést és dokumentumelosztást biztosít. A webalapú adminisztrációnak köszönhetően az ikonokhoz előre beállított dokumentumformátum és cím társul, így a felhasználó egy lépésben (select-and-go) elvégezheti a szkennelést, és a változó dokumentuminformációkat is közvetlenül az eszközön tárolhatja. A beolvasott fájlokba ágyazható dokumentuminformációknak köszönhetően az indexált archiválás és fájlkeresés egyszerűen végezhető bárhol a hálózaton. A GlobalScan NX – Serverless verzió az átlagos, kevés géppel rendelkező irodák számára ajánlott, míg a GlobalScan NX – Business Server ideális választás olyan irodák számára ahol maximum 32 készülék található a rendszerben, illetve a felhasználók számára hasznos lehet a fejlett képfeldolgozás, mint például az OCR és a kiterjesztett PDF. A nagyobb, több mint 32 eszközt üzemeltető szervezetek számára a GlobalScan NX - Enterprise Server jelenti a megoldást, ez a verzió akár 750 készüléket is képes egyidejűleg kezelni. Ennél a verziónál számos szerver opció is rendelkezésre áll. A Kerberos opció a biztonságra érzékeny vállalatok számára nyújt védelmet, a „terheléselosztási” opció több szerver között szétosztja a nagyobb projekteket, a Failover funkció, pedig probléma esetén automatikusan egy back-up szerverre irányítja az adatokat, ezzel biztosítva az üzletmenet folytonosságát. A Managed Document Consulting portfólióhoz tartozó GlobalScan NX segít kézben tartani a vállalat dokumentumkezelési folyamatait és megalapozottabbá teszi az üzleti döntéshozatalt.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.