iPod-megosztás a Belkin RockStarral

|

A RockStar több MP3 lejátszót is le tud játszani, és hangforrásukat keverni tudja, így egyszerűen meg lehet osztani a zenét a barátokkal.

A Belkin RockStar a tinik kezében olyan új eszköz, amellyel a zenéjüket megoszthatják a barátokkal és egymás zenéjét keverve hallgathatják. A RockStar olyan egyedi hub, amelyhez több MP3-lejátszó és fejhallgató is csatlakozhat. - Öt port fejhallgatók vagy MP3 lejátszók csatlakoztatására - Egy fix csatlakozás a saját MP3 lejátszóhoz - További MP3 csatlakoztatására a kábel mellékelve - A keverést és a beúsztatást az egyes MP3 lejátszók saját kezelőszervei biztosítják A Belkin cégről A Belkin cég – www.belkin.com – széles termékszerkezetet kínál az elektronika felhasználói számára ahhoz, hogy készülékeiket zökkenőmentesen integrálhassák otthon, az autóban és a mobil eszközökbe. A 1983-ban Kaliforniában alapított Belkin cég zártkörű részvénytársaságként működik. Az iPod lejátszókhoz, számítógépekhez és egyéb eszközökhöz készült tartozékokon kívül az összekapcsolási megoldások elismert vezető gyártója. Széles körű megoldásokat nyújtunk a hálózatok kialakításához, a kábelek, áramellátás PureAV termékcsaládján és a digitális vezeték nélküli tartozékokon keresztül a házimozikhoz és még számos más kategóriához. A Belkin fantasztikus növekedése vezetett el egyre bővülő világméretű jelenlétünkhöz. A Los Angelesben levő cégközpont mellett irodákkal rendelkezünk az egész ázsiai és csendes óceáni térségben. A Belkin európai központja Nagy-Britanniában van, a regionális feladatokkal megbízott további irodái pedig Dániában, Franciaországban, Németországban, Olaszországban, Hollandiában, Spanyolországban, Svédországban és Dubaiban (Egyesült Arab Emirátusok). This E-Mail Message and any attachments are confidential and may be privileged or otherwise protected from disclosure. If you are not the intended recipient please notify the sender immediately and delete this message and any attachment from your system. Do not disclose the contents to another person, use, copy or store the information in any medium.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.