IPv6-képes újítások a technológia bevezetésének világnapján

|

Az IPv6 bevezetésének tegnapi világnapja alkalmából a világ vezető internetszolgáltatói, hálózati eszközgyártói és webes cégei összefogtak termékeik és szolgáltatásaik IPv6 technológiával történő összeillesztése érdekében, amely alól a ZyXEL sem kivétel. A ZyXEL Communications felkészült az új, 6-os verziójú internetprotokoll (IPv6) szabványra történő átállásra, amely várhatóan a jövőben egyeduralkodóvá fog válni.

Az IPv6 előnyei A hálózati menedzsment architektúrájának fejlesztésével, QoS biztonsági titkosítás és hitelesítés forradalmával az új IPv6 szabvány olyan előnyöket kínál a felhasználóknak, mint például a hálózati kapcsolat egyszerű beüzemelése (plug-and-play), a digitális médiatartalmak közvetítésének jobb teljesítménye, mindemellett az over IP alkalmazásokkal magasabb biztonság, megbízhatóság és hatékonyabb ellenőrzés is elérhető. Mivel folyamatosan jönnek létre internetes alkalmazások, a hagyományos IPv4 idővel képtelen lesz kezelni az újonnan kialakuló innovatív funkciókat. IPv6 a ZyXEL-nél Hálózati termékek és szolgáltatások gyártójaként a ZyXEL is kiemelt hangsúlyt fektet olyan eszközök és szolgáltatások fejlesztésére, amelyek lehetővé teszik a felhasználóknak a zavartalan átállást. A vállalat 2012-re folyamatosan egyre több új IPv6-képes terméket vezetett be a piacra . Az otthoni felhasználók számára már biztosított bizonyos médiaszerverek IPv6 kompatibilitása, és folyamatosak a fejlesztések a további eszközökre. Az otthoni felhasználóknak, akiknek szempontjából nem kulcsfontosságú azonnal válaszolni a technológiai trendekre, a ZyXEL azt tanácsolja, hogy kísérjék figyelemmel az átállási folyamatot és a fejlődést, így szükség esetén a megfelelő időben tudnak egyeztetni szolgáltatójukkal.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.