Ismét az ECEBE kiemelt partnere a Gamaxnet

|

A 2012-ben újjá élesztett ECEBÉ-t nagy érdeklődés övezte, mivel újra felélénkült az érintett területen a beruházási, felújítási és modernizálási piac. A tavalyi évi kiállítás sikerén felbuzdulva, 2013-ban is megrendezésre kerül az ECEBE, október 29-30 között.

A Budapest központú rendezvény a legideálisabb helyszín a magyarországi és a környező országokból érkező, döntéshozó szakemberek szakmai összejövetelére. Ideális, mert akár repülővel akár autóval pár óra alatt az összes környező országból könnyen, gyorsan és olcsón elérhető. Ideális, mert mind a kiállítóknak mind a látogatóknak a költségek, szolgáltatási árak, minden szinten, nagyságrendekkel kevesebbe kerülnek, mint az egyéb európai "rokon" rendezvényeken. Ideális, mert erre a rendezvényre nem csak a cégvezetők tudnak eljönni, hanem azok a döntéshozó, vagy a döntéshozást erősen befolyásoló szakemberek is, akiknek egy nyugat európai rendezvény túlságosan messze, vagy drága lenne. A megcélzott piaci szegmens: Szlovákia, Lengyelország, Ukrajna, Magyarország, Románia, Bulgária, Görögország, Makedónia, Albánia, Koszovó, Montenegró, Szerbia, Bosznia, Horvátország, Szlovénia. A tartalmában és tematikájában is megújult és kibővült rendezvény mellett Európa egyik legszebb városa, Budapest is garantálja, hogy a munka mellett, számtalan kulturális és szórakozási lehetőségével a kiállításon való részvétel ne csak szakmailag legyen hasznos, de mindenki privát is jól érezze magát. [i]Az előzetes ONLINE látogatói regisztráció INGYENES![/i]

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.