Ismét díjazott lett az OKI!

|

Az Üzlet&Siker Minősített Vállalkozása negyedik helyezettje lett a japán cég magyarországi leányvállalata

A 2005-ös Üzleti Etikai Díj elnyerése után az OKI magyarországi leányvállalata ezúttal 4. helyezést ért el az Üzlet&Siker magazin által meghirdetett versenyen Kereskedő kategóriában, egyetlen nyomtatóipari cégként a mezőnyben. Novemberben adták át az idei Üzlet&Siker Minősített Vállalkozása díjakat a 27 legversenyképesebb kis- és középvállalkozásnak. A minősített és díjazott vállalatok köre jól reprezentálja azokat az iparágakat, amelyekben a hazai kis- és középvállalkozások eséllyel indulhatnak a nemzetközi piaci versenyben. Az Üzlet&Siker magazin minden évben meghirdeti a minősítési versenyt, amelyre online módon pályázhatnak a kis- és középvállalkozások. A nevezési időszak lezárultával összesítették és értékelték a pályázatokat, kilenc kategóriában mutatták be a az első négy, legjobb pályamunkát. Az OKI magyarországi leányválalatának ügyvezető igazgatója, Érdi-Krausz Gábor elmondta: „az OKI számára azért is jelentős elismerés az elért eredmény, mert a jelenlegi súlyos piaci visszasés a nyomtatóipari cégek többségét jelentős árcsökkentésre kényszeríti, s komoly kihívás a recesszió időszakában fenntartani e vállalatok növekedését. Az OKI Systems Magyarország ügyfelei védelmében átpozícionálta termékportfolióját, mely a felhasználók számára valódi üzleti előnyt jelent. A csúcstechnológiát szállító japán cég hazai leányvállalata a kiutat rövid és hosszútávon nem az árcsökkentésben, hanem az értéknövelt szolgáltatások nyújtásában látja. Örömmel tölt el, hogy az Üzlet és Siker is díjazta értékorientáltságunkat, s kitartásunkat hagyományos értékesítési modellünk mellett.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.