Itt legújabb Symantec Norton Ghost

|

A Symantec, a Norton márkájú védelmi szoftverek gyártója bejelentette a legfejlettebb PC-mentő és -helyreállító megoldása, a Norton Ghost 14.0 bevezetését.

A Norton Ghost 14.0 a rajta tárolt összes adattal – az alkalmazásokkal, a beállításokkal, a könyvtárakkal és a fájlokkal – együtt elmenti, és szükség esetén helyreállítja a felhasználó teljes PC számítógéprendszerét. A mentések egyedülálló távoli kezelését, a szakma élvonalába tartozó titkosítást és fejlett tömörítési módszereket használva biztosítja, hogy minden, amit a PC-rendszeren tárolnak, biztonságban legyen. A felhasználók még akkor is gyorsan pótolhatják az elveszett vagy megsérült fájlokat, és kiküszöbölhetik a rendszer-meghibásodás következményeit, ha a számítógépük nem tud elindulni. Ennél is fontosabb, hogy a Norton Ghost 14.0 a Symantec ThreatCon világméretű riasztórendszere használatával felismeri a veszélyeket, növekményes mentést indít, és a támadás bekövetkezése előtt már megvédi a felhasználó rendszerét. Hatékony védelmét új elemként egészíti ki a távoli mentés. Teljesítménye megnőtt, távolról kezelhető, felügyelet nélküli helyreállításra képes (Lights Out Restore). A Norton Ghost 14.0-val teljes rendszert (lemezképet) vagy meghatározott fájlokat és könyvtárakat is lehet menteni. A növekményes mentés és a fejlett tömörítés kevesebb tárhelyet igényel. A titkosítás elősegíti, hogy minden biztonságban legyen. A Google Desktop™ integrálása révén még könnyebb a mentés, így a kereshető indexek segítségével az eddiginél gyorsabban állíthatók helyre az adatok. „A teljesítmény az egyik legfontosabb dolog. A teljesítmény kiegyensúlyozásának fontos tényezője a rendszer adatait fenyegető, előre nem látható veszélyek elleni védekezés kiterjedése” – mondta Gombás László, a Symantec biztonsági szakértője. „A Norton Ghost 14.0-án és a ThreatCon fejlett integrálásán kívül a piac egyetlen más megoldása sem védi meg a felhasználókat (még a rendszer mentéséről gondoskodókat sem) az igen széles körben elterjedt, és a rendszer tönkretételével fenyegető veszélyek ellen. A Norton Ghost 14.0 valóban a szakma legfejlettebb, PC-s mentést és helyreállítást nyújtó eszközeit kínálja.” A Norton Ghost 14.0 a legtöbb tároló eszközzel, így a külső vagy hálózati merevlemezekkel, valamint az egyszer vagy többször írható CD-kkel és DVD-kkel működik.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.