ITU Telecom World 2015 konferencia

|

Október 12. és 15. között rendezik meg hazánkban, Budapesten az ITU Telecom World konferenciát, melynek fókuszában idén a KKV-k szerepvállalása és az új innovációk állnak.

A folyamatosan születő technológiai megoldások újradefiniálják a telekommunikációs iparágat – elegendő csak az 5G sztenderdekre épülő jövőbeli mobilkommunikációs technológia kialakítását vagy az IoT és a felhő-megoldások folyamatos fejlődését említeni. A neuro-, bio- és nanotechnológia, a robotika vagy a 3D/4D nyomtatás már nem csak jövőbeli elképzelések, hanem itt és most zajló jelenségek. Emellett a folyamatosan felhalmozódó hatalmas adattömeg - a Big Data – új üzleti modelleket és megoldásokat hív életre az adatelemzés, az adatok kereskedelmi felhasználása és az adatvédelem területén. Az innováció és az általa előidézett változás hatása tehát rendkívül nagy hatást gyakorol a társadalmi és üzleti életre egyaránt. Szektorokon átívelő partnerségek és újdonsült együttműködési formák nyújtanak lehetőséget az innováció továbbításának. Többek között ezekről a hatásokról és kooperációkról lesz szó az ITU Telecom World 2015 fórumbeszélgetésein. A KKV szektor is egyre nagyobb szeletet ragad magához az innovációs ökoszisztémában. Egyes országokban a GDP közel 60%-át teszik ki azok a helyi vállalkozások által elindított innovációs folyamatok, amelyek fenntartható módon képesek növelni a gazdasági értéket. Emellett az innováció táptalajául szolgáló tudásalapú gazdaság számos új munkahelyet rejt magában, amely szintén hatalmas segítséget ígér az innováció-alapú nemzetek számára. Az R&R Software - a hazai informatikai KKV piac vezető szereplőjeként - üdvözli a Budapesten megrendezett ITU Telecom World 2015 konferenciát, amelyen bemutatja a telekommunikációs iparág számára kínált, a Közép- és Nyugat-Európában szerzett, közel 25 évnyi telekommunikációs iparági tapasztalatára alapozó termékeit és szolgáltatásait, keresi az együttműködési lehetőségeket szolgáltatókkal és rendszerintegrátor partnerekkel. - FusionR ERP vállalatirányítási rendszer telekommunikációs és infokommunikációs, valamint IoT szolgáltatók részére. - FusionR BSS ügyfélszolgálati és számlázási, működéstámogatási rendszer telekommunikációs és infokommunikációs, valamint IoT szolgáltatók részére. - Üzleti analitika (üzleti intelligencia, vállalati tervezés, adattárház) megoldások telekommunikációs és infokommunikációs, valamint IoT szolgáltatók részére. - Kiszervezett szakértői és fejlesztői szolgáltatások. - IoT és M2M alapú energiamenedzsment-rendszerek, felhő alapú szolgáltatások.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.