JEDOX-partner az IFUA

|

A Jedox hivatalos magyarországi partnere lett az IFUA Horváth & Partners.

A Jedox AG (www.jedox.com), a PALO nyílt forráskódú üzleti intelligencia rendszer fejlesztését és forgalmazását összefogó német vállalat hivatalos magyarországi partnere lett az IFUA Horváth & Partners Kft. A PALO-t használó cégek köre napjainkban meghaladja az ötszázat, referencialistáján neves multinacionális vállalatok szerepelnek, többek között a BAYER, a FESTO, a NOVARTIS, a Schering-Plough, és az OTTO. A nyílt forráskódú rendszer fő előnyei, hogy szabadon elérhető, gazdag funkcionalitású és könnyen tanulható. Népszerűségében az is nagy szerepet játszik, hogy az ingyenes komponensekből egy teljes és önállóan fejleszthető rendszer állítható össze, így új rendszer létrehozatalakor az induló költségek és a kockázatok alacsony szinten tarthatóak. Az IFUA a hazai vezetési tanácsadói piac élvonalába tartozó cégként több, mint 15 éve foglalkozik üzleti intelligencia megoldások bevezetésével mind koncepcióalkotás, mind a megvalósítás területén. A cégelkötelezett a rendszerfüggetlenség mellett; a legtöbb meghatározó szállítóval, rendszerrel dolgozik, így például IBM Cognos, Microsoft, Oracle, SAP BI és Business Objects, Microstrategy, Infor. Referenciái között számos nagyvállalat és közintézmény szerepel a hagyományos controlling témákon, azaz a tervezési, beszámolási rendszereken túlmenően adatbányászati és adattárház projekt megvalósítások is.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.