A Kaspersky Átláthatósági Központot nyitott Madridban

|

A Globális Átláthatósági Kezdeményezés keretében az első európai unióbeli Átláthatósági Központ biztonságos létesítményként fog szolgálni a vállalat partnerei és kormányzati illetékesek számára.

Az újonnan megnyílt létesítményben a Kaspersky tájékoztatást nyújt a kormányoknak és a partnereknek a termékeiről, azok megbízhatóságáról az alapvető és fontos műszaki dokumentációkkal kiegészítve a biztonságos környezetben történő külső értékeléshez. Az új központ nemcsak a forráskód áttekintésére szolgál, hanem tájékoztató központként is, mely elősegíti a Kaspersky mérnöki és adatfeldolgozási gyakorlatának részletesebb megismerését.

"A bizalom és az átláthatóság alapvető tényezőkké válnak a technológiai vállalatok számára. Büszkék vagyunk arra, hogy az átalakulásban irányadó szerepet töltünk be és megnyitottuk Európa második Átláthatósági Központját. A termékeink és adataink biztonsága érdekében technológiai cégként a legjobb informatikai infrastruktúra biztosítására törekszünk. Vissza kell állítanunk a bizalmat a vállalatok, a kormányok és az emberek közötti kapcsolatokban, a központ Madridban való megnyitása még egy lépés annak érdekében, hogy ez megtörténjen." - mondta Anton Shingarev, a Kaspersky Public Affairs-ért felelős alelnöke.

2018 novemberében a Kaspersky megkezdte az európai felhasználók adatfeldolgozását Zürichben és megnyitotta az iparág első Átláthatósági Központját is. Svájcban a központ az arra felhatalmazott partnerek és a kormányzati érdekeltek számára lehetővé teszi a vállalat kódjának, a szoftverfrissítéseknek és a fenyegetések felderítésének szabályainak áttekintését.

A Kaspersky Globális Átláthatósági Kezdeményezése (GTI) megerősíti a vállalat elkötelezettségét a legfontosabb érdekelt felek, azaz ügyfelei bizalmának megszerzésében és fenntartásában. A kezdeményezés számos érdemi és konkrét intézkedést tartalmaz, melyek révén külső független kiberbiztonsági szakértők és mások bevonásával a vállalat termékeinek, belső folyamatainak, illetve üzleti tevékenységének megbízhatósága igazolható és érvényesíthető, ezek mellett megismerhetők azok a további elszámoltathatósági mechanizmusok, amelyek által a cég azt is bemutathatja, hogy minden biztonsági problémát azonnal és alaposan kezel.

Tudjon meg többet a Kaspersky átláthatósági szabályairól és a Globális Átláthatósági Kezdeményezésről weboldalunkon: www.kaspersky.com/about/transparency

A Kasperskyről
A Kaspersky egy 1997-ben alapított globális kiberbiztonsági vállalat. A Kaspersky internetes fenyegetésekkel kapcsolatos tudását és biztonsági szakértelmét folyamatosan innovatív biztonsági megoldások és szolgáltatások fejlesztésére használja, hogy védelmet kínáljon vállalkozások, a kritikus infrastruktúra, a kormányok és a fogyasztók számára világszerte. A vállalat széleskörű biztonsági portfóliójába vezető végpont védelmi és számos speciális biztonsági megoldás és szolgáltatás tartozik, az összetett és fejlődő digitális veszélyekkel elleni küzdelem érdekében. Több mint 400 millió felhasználót védenek a Kaspersky technológiái, valamint 270.000 vállalati ügyfélnek segítenek megvédeni azt, ami a legfontosabb számukra. További információ: www.kaspersky.com

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.