A Kaspersky VPN Secure Connection megoldása már Apple szilíciumchippel szerelt Mac számítógépeken is elérhető

|

A távmunkában dolgozók arányának növekedésével a virtuális magánhálózatok (VPN) használata is jelentősen megnőtt az idei évben. A Kaspersky jól tudja, milyen fontos az adatvédelem a webes böngészéskor, ezért a legújabb hardverekhez natív támogatást fejlesztve folyamatosan frissíti megoldásait.

Az Apple nagyteljesítményű M1 rendszerchipje nagyobb teljesítményt és hatékonyságot biztosít a Mac-használóknak, a Kaspersky VPN Secure Connection legújabb frissítésének köszönhetően pedig az M1 chippel szerelt legújabb MacBook Air, 13-inches MacBook Pro és Mac mini használói kategóriájában a legnagyobb sebességet élvezve továbbíthatnak adatokat egy biztonságos VPN-alagúton keresztül, titokban tartva online tevékenységüket, elrejtve IP-címüket és tartózkodási helyüket. Több mint 2000 szerverhez csatlakozhatnak 40 helyszínen több mint 35 országban világszerte, többek között az USA-ban, Németországban, Szingapúrban és még számos másik helyen. A Kaspersky VPN Secure Connection prémium verziója "Kill Switch" funkcióval is rendelkezik, ami automatikusan lekapcsol minden forgalmat az eszközről, ha a VPN kapcsolat elvész.

"Legyen szó akár nyilvános vezeték nélküli hálózathoz való csatlakozásról, online vásárlásról vagy a közösségi médiában való kommunikációról, a magánjellegű információk és a fizetési hitelesítési adatok biztonságban tartása rendkívül fontos. Napjaink kifinomult fogyasztói igényeit figyelembe véve a fejlesztőink rögtön a WWDC (az Apple Fejlesztői Világkonferenciája) után megkezdték a Kaspersky-termékek új M1 architektúrához való adaptálását az Apple Silicon Developer Transition Kit (DTK) segítségével. Erőfeszítéseinket arra koncentráltuk, hogy ezt az átmenetet a lehető legalaposabbá és leggyorsabbá tegyük, hogy felhasználóink az elsők között élvezhessék a legnagyobb teljesítményt, hatékonyságot és alacsonyabb energiafogyasztást a Kaspersky VPN Secure Connection használata során" - fejtette ki Andrej Rubin, a Kaspersky Mac termékfejlesztési részlegének vezetője.

A frissített megoldás M1 és Intel chippel szerelt Mac gépeken is működik. Ingyenes vagy prémium verzióban érhető el. A felhasználók itt tudhatnak meg többet a Kaspersky új VPN Secure Connection megoldásáról, illetve az ingyenes verziót is innen tölthetik le, vagy itt vehetik meg a bővített verziót.

A Kasperskyről

A Kaspersky egy 1997-ben alapított globális kiberbiztonsági vállalat. A Kaspersky internetes fenyegetésekkel kapcsolatos tudását és biztonsági szakértelmét folyamatosan innovatív biztonsági megoldások és szolgáltatások fejlesztésére használja, hogy védelmet kínáljon vállalkozások, a kritikus infrastruktúra, a kormányok és a fogyasztók számára világszerte. A vállalat széleskörű biztonsági portfóliójába vezető végpont védelmi és számos speciális biztonsági megoldás és szolgáltatás tartozik, az összetett és fejlődő digitális veszélyekkel elleni küzdelem érdekében. Több mint 400 millió felhasználót védenek a Kaspersky technológiái, valamint 270.000 vállalati ügyfélnek segítenek megóvni azt, ami a legfontosabb számukra. További információ: www.kaspersky.com

 

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.