Kétsínes LCD KVM konzolt PS/2-USB kettős port támogatással

|

Az ATEN International, a csatlakoztatási eszközök vezető gyártója a mai napon jelentette be kétsínű LCD PS/2-USB KVM konzolját, a KL1100 modellt, mely az ALTUSEN, nagyvállalati megoldások legújabb tagja. A KL1100 17 és 19 colos nagyfelbontású LCD monitort foglal magába, emellett pedig teljes billentyűzettel, érintőpaddal és az 1U méretű kétsínű házba szerelt belső tápellátással is rendelkezik. A KL1100 külső kombó konzol portjával PS/2 vagy USB billentyűzetet, egeret és monitort is csatlakoztathatunk, így a KVM felügyelet sokkal egyszerűbbé és kényelmesebbé válik.

Az ATEN csúcstechnológiás kétsínű KVM megoldását olyan nagyvállalatoknak tervezte, melyek számára fontos a helymegtakarítás, a rugalmasság, a költséghatékonyság a hálózati rendszerük kialakítása és üzemeltetése során. Olyan szerverszobák számára, melyben már dolgoznak KVM switchek, tökéletes megoldás a KL1100. Az eszköz ugyanis tökéletesen illeszthető a már meglévő egységekhez, és azonnali, folyamatos felügyeletet biztosít a kompakt, kétsínű LCD konzol segítségével. Két csatolós portjának köszönhetően a KL1100 segítségével PS/2 vagy USB csatolós switcheket és szervereket is csatlakoztathatunk. “Napjainkban a folyamatosan növekvő IT infrastruktúra alappillérét az erős megoldások jelentik, melyek rugalmas, kényelmes és központosított szervermenedzsmentet tesznek lehetővé”, mondta Kevin Chen, az ATEN International elnöke. “Az új KL1100 egyesíti a legújabb LCD technológiát, a kétsínű kialakítást, és minden technikai jellemzői megfelel a vállalati felhasználás követelményeinek.” A kényelmet és a rugalmas hozzáférést a külső kombó konzol szolgálja, mely PS/2 vagy USB csatlakozóval is használható. A rendszeradminisztrátorok választhatják a helyi konzolról való üzemeltetés (billentyűzet, monitor és egér), mely akár 20 méteres körzetben is működhet. Azok számára pedig, akik nem szeretik az érintőpadot használni, USB egérportot helyeztek el az elülső panelen a kényelmesebb használat érdekében. A kétsínű kialakítás előnye, hogy a KL1100 LCD monitora és billentyűzete vagy érintőpadja egymástól függetlenül csúsztatható be, vagy nyitható ki. A szerver felügyelethez és hibaelhárításhoz az LCD monitort nyitva hagyhatjuk, hogy folyamatosan figyelhessük a rendszert, míg a rack ajtaját zárva tarthatjuk, hogy ezzel is helyet takarítsunk meg a szerverszobában. A KL1100 tökéletes képminőséget biztosít 1280 x 1024 pixel felbontással 75Hz-en és DDC2B-bel a 17 és 19 colos változatnál egyaránt. Az LCD monitor DDC emulációja automatikusan alkalmazkodik minden monitor video beállításához optimális képet biztosítva minden részegységhez. Az ATEN KL1100 kétsínű LCD PS/2-USB konzol már megvásárolható. Ajánlott nettó fogyasztói ára 17 colos LCD monitor esetén 295.000 Ft, 19 colos monitorral pedig 490.000 Ft. További információért kérjük, keresse fel az ATEN helyi disztribútorát, az AlphaSonic Kft.-t: www.alphasonic.hu.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.