Kétszeres védelem, többszörös sebesség - 2 TB kapacitás és a RAID technológia biztonsága

|

Kétszeresen tárolja az adatokat az új tárolóeszköz RAID 1 beállítással, így ha egyik lemeze sérül, az adatok továbbra is elérhetők maradnak. RAID 0 beállítással 2 TB kapacitást kínál a felhasználóknak, nagysebességű eSATA csatlakozón keresztül. A nagy tárolóhely és az adatbiztonság egy eszközben érhető el a Verbatimtól, már 104 400 Ft-ért.

A külső merevlemezek piacát három fejlődési irány határozza meg: a tárolókapacitás növekedése, a gyorsuló adatátvitel és a növekvő adatbiztonság. “Az új RAID külső merevlemezekkel egyszerre kínáljuk mindezt, és közben felhasználóink igényeik szerint alakíthatják az eszköz működését.” mondta el Kai Miroschnik, a Verbatim EUMEA merevlemez üzletágának üzletfejlesztő menedzsere. Testreszabott működés: RAID 0 vagy RAID 1 RAID 0 beállítással a felhasználók az eszköz által kínált teljes, 2TB-nyi tárhelyet használhatnak a lemezek úgynevezett összefűzésének köszönhetően. Ez a beállítás elsősorban multimédia és grafikai alkalmazások használatakor előnyös, illetve streaming megoldások, nagy teljesítményt igénylő játékok vagy web kiszolgálás hatékony alapja lehet. Az eSATA kapcsolattal hatszor gyorsabban érhetők el az eszközön tárolt adatok: 480 Mbit/s helyett 3 GB/s-mal. Ha az adatok biztonsága különösen fontos, akkor a háttértároló RAID 1 üzemmódban is működik: azaz, két, egyenként 1 TB-os meghajtóként. Minden tárolt adatot az eszköz tükröz a másik meghajtóra, azaz ha az egyik meghajtó meghibásodik, az adatok teljes másolata elérhető az épen maradt meghajtón. “Ezt a beállítást olyan kisvállalkozásoknak, magánszemélyeknek javasoljuk, akik számláikat, pénzügyi adataikat biztonságosan szeretnék tárolni.” tette hozzá Kai Miroschnik. A Verbatim RAID merevlemez nagyon csöndes és beépített ventilátorai védik meg a túlhevüléstől. Kevesebb mint két kilogramm súlyának és igényes, fekete megjelenésének köszönhetően minden irodában megtalálja a helyét. A 2 TB-os RAID meghajtóhoz is jár a megbízható Verbatim háttér: az ingyenes telefonos támogatás és a Nero Back It Up 2 Essentials adatmentést segítő alkalmazás. A csomagolás tartalmazza az eSATA és USB kapcsolathoz szükséges kábeleket, egy gyors üzembehelyezési útmutatót és a külső áramforrást is. Szabadon felhasználható képek: http://212.79.62.150/Verbatim/Verbatim_RAID_2TB_eSATA_USB_package.jpg http://212.79.62.150/Verbatim/Verbatim__RAID_2TB_eSATA_USB_3D_black.jpg http://212.79.62.150/Verbatim/Verbatim__RAID_2TB_eSATA_USB_blackfront.jpg http://212.79.62.150/Verbatim/Verbatim__RAID_2TB_eSATA_USB_whitefront.jpg

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.