Kicsi a bors, de erős

|

Axis Communications, a hálózati videorendszerek piacának világszinten vezető gyártója, bemutatta legújabb kicsi és intelligens M10-es hálózati kamera családját, melyek ideálisak kisebb üzletek, butikok, éttermek, szállodák számára vagy akár magáncélú felhasználásra is.

A piacvezető gyártó megfizethető, intuitív és megbízható kamerái kategóriájukban a legjobb képminőséget nyújtják és professzionális megfigyelő adottságokkal rendelkeznek. "Az AXIS M10-es hálózati kamerák funkcionalitásukkal, okos kialakításukkal vonzó újdonság a hálózati kamerák kínálata közt. A kamerák magas minőségű, de megfizethető videomegfigyelési megoldást jelentenek, kihasználva a hálózati videók összes előnyét." - mondta Bata Miklós, az Aspectis Kft. ügyvezető igazgatója, az Axis magyarországi disztribútora. A sorozat három típusa, az AXIS M1011, az AXIS M1011-W, valamint az AXIS M1031-W magasan a legjobb képminőséget nyújtja, másodpercenkénti 30 képkockával, VGA felbontásban. Az egyszerűbb és rugalmasabb installáció céljából az M1011-W és az M1031-W modellekben beépített wi-fi antenna teszi lehetővé, hogy az IEEE 802.11g vezeték nélküli interfészhez kapcsolódjanak. További hozzáadott funkciók bővítik az AXIS M1031-W típus tudástárát. Ilyen a passzív infravörös (PIR) szenzor, mely akár sötétben is képes követni a mozgásokat, valamint egy fehér LED fény, mely esetenként automatikusan vagy a felhasználó igénye szerint megvilágítja a helyszínt. Emellett a kamera kétirányú audió-támogatással is rendelkezik: a beépített mikrofon és hangszóró lehetővé teszi a terület távoli hangmegfigyelését (lehallgatását), de egyúttal közvetlen kommunikációra vagy feltöltött/felvett hang-klippek lejátszására is van lehetőség. Az M10-es hálózati kamerák sokrétű, egyedileg konfigurálható, nagyfelbontású videólejátszásra képes, akár H.264, Motion JPEG, vagy MPEG-4 Part 2 (SP/ASP) formátumokban, maximális képfelbontásban. A H.264 videotömörítési technológia lehetővé teszi a tárolás valamint a sávszélesség optimalizálását a jelentős bit-ráta csökkentésnek köszönhetően. A progresszív letapogató technológiának köszönhetően a kamerák a mozgó tárgyakról elmosódás nélküli VGA felbontású képeket rögzítenek. Az AXIS M10-es hálózati kamerákat az AXIS Camera Station, valamint az Axis Application Development (NETAVIS) program révén az iparág legnagyobb videofelügyeleti szoftvergyűjteménye támogatja. A kamerák 2009 elejétől megvásárolhatók az Aspectis Kft.-nél. Nézze meg az AXIS M1031-W reklámját (angol nyelvű videó): http://www.axis.com/products/cam_m1031w/movie/index.htm

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.