Kinevezték az SAP új globális HR-igazgatóját

|

Kinevezte az SAP a globális HR igazgatóját Luisa Deplazes Delgado személyében -jelentette be az SAP AG.

A svájci születésű hölgy szeptemberben kezdi meg a munkáját a németországi központban, ahol a világszerte 55 000 embert foglalkoztató szoftvervállalalat emberi erőforrásokat érintő feladatai mellett a munkaügyi kapcsolatokért is felelős lesz. A hat nyelven folyékonyan beszélő jogász végzettségű szakember a Procter&Gamble-nél, Portugáliában kezdte a pályafutását, és amely cégnél számos sikert ért el nemzetközi szerepekben. A szoftvervállalathoz is a P&G észak-európai vezérigazgatói posztjáról érkezik. Delgado feladata lesz az SAP stratégiai fontosságú törekvése, a “people agenda” véghezvitele, és javítása, valamint a tehetségfejlesztésre, a munkaerőtoborzásra, a munkavállalói elkötelezettségre, a szervezeti felépítésre, és a HR-folyamatok egyszerűsítésére való fókuszálás, melyek alapvetőek a szoftvercég hosszú távú sikeréhez, és a 2015-re kitűzött célokhoz.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.