Kis dolgok, amelyek nagy változást hoznak

|

A Zyxel firmware-frissítésének 5.20-as verziója az USG Flex és ATP sorozathoz több mint 50 fejlesztést tartalmaz. Önmagukban bár apróságoknak tűnhetnek, együtt mégis komoly különbséget jelentenek, és biztosítják a naprakész védelmet.

Noha azok a változások, amiket a Zyxel biztonsági eszközök legújabb firmware-frissítése hoz el, önmagukban aprónak tűnnek, összességében mégis nagy változást hozhatnak, és biztosítják, hogy digitális védelme naprakész maradjon - mondja Thorsten Kurpjuhn, az európai biztonsági piac fejlesztési igazgatója.

Bizonyára hallott már a "Kaizen"-ről - a japán megközelítésről, amely a kis változtatásokon keresztüli folyamatos fejlődést hirdeti. Bár ez nem egy elmélet, amelyet tudatosan alkalmazunk a Zyxelnél, a gyakorlatban mégis ezt csináljuk minden nap. Folyamatosan gyűjtjük a visszajelzéseket ügyfeleinktől és partnereinktől arról, hogyan javíthatjuk termékeinket.

A biztonság szempontjából ez a folyamat létfontosságú. A kiberbiztonsági fenyegetések természete folyamatosan változik, ehhez folyamatosan fejleszteni kell megoldásainkat. Természetesen időnként vannak igazán nagy változások - például amikor a Nebula támogatást adjuk hozzá valamihez -, és amikor ilyenek történnek, általában egy teljesen új verziót vezetünk be a termékpalettán.

Közvetlen előnyök

A legtöbb fejlesztés azonban ennél kisebb léptékű, ezért ezeket a gyakori firmware-frissítéseinken keresztül tesszük elérhetővé. E frissítések többsége nem hoz észrevehető változást ügyfeleink és partnereink többsége számára. De minden apró fejlesztés jobbá teszi megoldásainkat, ezért mindig érdemes letölteni és alkalmazni a firmware-frissítéseket, amint azok elérhetővé válnak.

Ezek közül a legújabb - az 5.20-as frissítés - már elérhető, és mintegy 50 fejlesztést tartalmaz. Míg a változtatások egy része meglehetősen jelentős, néhány egyszerűen a meglévő funkciók továbbfejlesztésére szolgál, ezek viszont inkább kis dolgok. Ennek ellenére valószínűleg minden firmware-kiadásban lesz számos olyan frissítés, amely közvetlenül az Ön hasznára válik - még ha csak kis mértékben is.

Ebben a legújabb kiadásban megtalálható például néhány frissítés a Nebulához kapcsolódóan az USG Flex és ATP készülékeken, ami minden bizonnyal fontos azok számára, akik az eszközöket a felhőben kezelik. Vannak további VPN-funkciók is -  ez pedig minden olyan szervezet számára hasznos lesz, ahol az emberek otthonról dolgoznak.

Maradjon naprakész

A biztonsági funkciók és a használhatóság terén is számos fejlesztés érhető el, amelyek mindegyike javítja az USG Flex és ATP eszközök funkcionalitását, és jobb élményt nyújt ügyfeleinknek. De ami a legfontosabb, a firmware frissítés biztosítja, hogy az eszközeink által nyújtott védelem naprakész legyen.

Végül is ez a legfontosabb, hiszen ez a lényege a firmware-frissítéseken keresztül végzett rendszeres változtatásoknak. Mint már említettük, ez egy olyan dolog, amit folyamatosan csinálunk. Általában évente három-négy firmware-frissítést adunk ki, és mindegyik számos változást tartalmaz. Összesen akár 200 fejlesztést is biztosíthatunk egy 12 hónapos időszak alatt. Bár önmagában legtöbbjük apróság, de együttesen mégis nagy különbséget jelentenek.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.