Kis eszköz, de nagy hír a kkv-k számára

|

Az új Zyxel USG FLEX 50-nel teljessé válik az USG tűzfalcsalád, egyszerű, hatékony, minden az egyben biztonsági megoldást kínálva, amely ideális távmunkához, illetve fiókirodák és kiskereskedelmi üzletek számára.

A technológia világában a nagyobb nem mindig jobb. Valójában, ha csupán néhány felhasználót kell kiszolgálnia, nincs szüksége olyan hálózati berendezésekre vagy biztonsági megoldásokra, amelyek sok felhasználót vagy távoli kapcsolatokat támogatnak. Senki sem szeretné a szükségesnél jobban túlbonyolítani a dolgokat, vagy fizetni valamiért, amire nincs is szükségük, vagy nem fogják használni.

A kisebb felhasználóknak azonban ugyanolyan teljesítményre és védelemre lehet szükségük - valójában arról kell megbizonyosodnia, hogy a választott termék lefedi-e az Ön igényeit. Mindezen okok miatt a Zyxel tovább bővíti termékskáláját, valamint megoldásokat fejleszt és kínál kisebb vállalkozások számára.

Ha a biztonságról van szó, még a kisebb vállalkozások számára is megéri egy dedikált készüléket telepíteni a hálózat átjárójánál, ezért mutattuk be új, belépő szintű biztonsági készülékünket, az USG FLEX 50-et.

Valós és jelenlévő veszély

A kisebb cégek számára a zsarolóvírusok és a kiberbűnözés által jelentett veszélyek ijesztően valósak. Ezenkívül azt látjuk, hogy egyre több kis- és középvállalkozás nyit a rugalmas munkavégzés irányába, ez pedig további problémát jelent a távoli kapcsolatok biztonságossá tétele szempontjából. Az új USG FLEX 50-et pontosan ezekre a kihívásokra tervezték.

A termékcsaládnak ez a belépő szintű kiegészítője egy kompakt, minden az egyben készülék, amelyet arra terveztek, hogy a távoli dolgozók és a kisvállalkozások számára szilárd védelmet és megbízható VPN-kapcsolatokat biztosítson. Ugyanazt az alap védelmet nyújtja, mint az összes USG FLEX eszköz - csak kisebb léptékben.

Az összes VPN-típus átfogó támogatása mellett - beleértve az IKEv2-t, az SSL-t és az IPsec-alagutakat is - létfontosságú biztonsági funkciókat kínál. A tűzfalbeállítások lépcsőzetes szabályozása azt jelenti, hogy teljes mértékben kézben tarthatja, milyen típusú forgalmat és kapcsolatokat szeretne engedélyezni. A Zyxel SecuReporter pedig továbbfejlesztett, felhőalapú információkat szolgáltat, amellyel folyamatosan javíthatja kapcsolatai biztonságát.

Könnyen kezelhető

Mindezeken felül az USG FLEX 50 a Nebula felhőkezelési platformon keresztül is felügyelhető, ami azt jelenti, hogy a hálózati rendszergazdák vagy a felügyelt szolgáltatók bárhonnan átvehetik az irányítást a készülék felett. A Nebula-kompatibilis eszközök akár már a telepítés előtt is beállíthatók, és automatikusan üzembe helyezhetők, amint csatlakoznak a hálózathoz.

Az USG FLEX 50 ideális azoknak a kisebb vállalkozásoknak, ahol nagyjából 10-25 felhasználóval kell számolni, akik közül néhányan időnként távolról dolgoznak, ezért VPN-t kell használniuk a hálózathoz való biztonságos csatlakozás érdekében. Kompakt, rugalmas, biztonságos és könnyen kezelhető, így kisebb léptékben biztosítja a kis- és középvállalkozások, fiókirodák és kiskereskedelmi üzletek számára az USG FLEX minden előnyét.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.