Kiszolgálók biztonsági sérülékenységeinek folyamatos vizsgálata/hardening

|

Napjainkban az informatikai üzemeltetés egyik legtöbb időt felemésztő tevékenysége az informatikai rendszerek védelme.

Napjainkban az informatikai üzemeltetés egyik legtöbb időt felemésztő tevékenysége az informatikai rendszerek védelme. Gondoljunk csak a vírusok, trójai szoftverek napról napra növekvő számára, melyek mind-mind az általunk használt szoftverek egy-egy ismert sérülékenységét (vulnerability) használják ki. A nagy gyártók esetében ezek elhárítására komoly hangsúly kerül. A Microsoft rendszerek esetében elmondható, hogy mára beépült az üzemeltetési gyakorlatba a kritikus operációs rendszerhez kapcsolódó javítások telepítése. Egy rendszer biztonsága azonban mindig a leggyengébb láncszem biztonságával egyenlő, ezért fontos, hogy a rendszereinket egészében vizsgálva az összes telepített szoftver sérülékenységeit kezeljük a napi üzemeltetési gyakorlat részeként (ne csak audit jelleggel). Az Atigris Informatika a Lumension Security (korábban Securewave) magyarországi partnere, Patchlink termékcsaládjával, és többéves nagyvállalatoknál szerzett patch management és sérülékenység kezelési tapasztalatával megoldást kínál mindezen problémákra.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.