Kiváló nyomtatási minőség és gyors munkavégzés a Xerox új, multifunkciós berendezésével

|

A Xerox Magyarország Kft. új multifunkciós nyomtatót vezetett be a piacra, amellyel csökkenthető a dokumentumkezelésre fordított idő és költség, így javítható a cégek termelékenysége. A WorkCentre® 4250 fekete-fehér berendezés kiváló minőségű nyomtatást és másolást biztosít megfizethető áron, valamint színesben szkennel és faxol.

A WorkCentre 4250 az egyik leggyorsabb asztali multifunkciós gép: percenként 43 oldalt nyomtat és másol. Nagy teljesítményű tonerkazetták és a tonertakarékos üzemmód segítenek az irodai költségek és a környezetre gyakorolt káros hatások visszaszorításában. A berendezés egyszerre több feladatot – nyomtatást, másolást, szkennelést és faxolást – képes párhuzamosan elvégezni. A Print Around funkció biztosítja, hogy amennyiben egy munka elakad például a megfelelő papírtípus hiánya miatt, a soron következő nyomtatás megszakítás nélkül folytatódjon, ezzel elkerülve a felesleges leállásokat. A Fax Forward alkalmazás automatikusan továbbítja a beszkennelt dokumentumot az előre megadott e-mail címre, időt és papírt spórolva ezzel. A WorkCentre 4250 grafikus érintőképernyője egyszerűen használható, az elvégzendő feladat a berendezés kezelőfelületéről közvetlenül elérhető. „Vásárlóink olyan irodai berendezést szeretnének, amely felgyorsítja munkájukat” – mondta Borbás László, a Xerox Magyarország Kft. Irodai üzletágának igazgatója. „Az új termék megalkotásakor a legnagyobb teljesítményű nyomtatóink technológiáját tettük elérhetővé a kis- és középvállalatok számára is, ezzel korszerűsítve a dokumentumkezelést és megkönnyítve a munkavégzést.” A WorkCentre 4250 fejlett biztonsági funkciókat is tartalmaz az üzleti információk védelme érdekében. Az Image Overwrite funkció például a munka végeztével törli az adatokat a merevlemezről, míg a Secure Print és a Secure Fax Receive a kód beütéséig visszatartja a dokumentumokat. A multifunkciós nyomtató könnyedén megbirkózik a napi nyomtatási feladatokkal gyors, 500 MHz processzorának, a papírtakarékos kétoldalas nyomtatási lehetőségnek és a rugalmas papírkezelésnek köszönhetően – beleértve a 3.100 lapig terjedő papírkapacitást is . Az ID Card Copy funkció használatával időt takaríthatunk meg: segítségével a lap egyazon oldalára másolhatjuk kártya alapú dokumentumaink mindkét oldalát. Ez a megoldás egyaránt hasznos a közigazgatásban, az egészségügyi intézményekben, vagy az autókölcsönző társaságoknak, ugyanakkor bármely vállalat HR-osztályán gyakran alkalmazható. A WorkCentre 4250 több eszközmenedzsment- és szoftveres eszközt támogat, köztük az Equitrac Office-t, a Captaris RightFaxot, az X-Solutions ScanFlowStore-t és számos SAP-megoldást.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.