Kompakt VoIP Gateway a ZyXEL-től olcsóbban

|

Újabb kiváló terméke árát csökkentette a ZyXEL a piaci változások és az eszközpaletta rohamos bővülése hatására, így a P-2702R analóg terminál adapter bárki számára elérhetővé vált. Az eszköz a már meglévő telefon és fax készülékek SIP-pel való összekapcsolására kiválóan alkalmas, ugyanakkor routerként is kitűnően használható, valamint kompakt gateway-ként számos előnnyel bír a hagyományos ATA-khoz képest.

Az árcsökkenésnek különösen a kis- és középvállalkozások, valamint a szolgáltatók örülhetnek, az eszközzel ugyanis a korábbinál olcsóbban, mégis kiváló minőségben építhetők ki a kiszolgáló rendszerek. A árcsökkentésnek köszönhetően a Gateway jelenlegi ajánlott végfelhasználói 9 990 forint + áfa (bruttó 12 490 forint), mely 30%-os csökkenés a korábbi árral szemben. Egyszerű beállítás A P-2702R két darab RJ11 porttal van ellátva két független terminál összekötéséhez, valamint egy WAN és egy LAN porttal is rendelkezik. A WAN port fix IP-vel is használható DHCP-ként, vagy PPoE kliensként. Emellett, a LAN portra csatlakozva működtethető DHCP szerverként, vagy NAT gateway-ként. a beállítás a mellékelt útmutatónak köszönhetően rendkívül egyszerűen végrehajtható. Alkalmazási területek Sok analóg terminál jelenleg is használatban van. A VoIP megoldásra való áttéréskor számos felhasználó és kisvállalat a meglevő telefonját kívánja továbbra is igénybe venni. Ezt gazdaságossági és környezeti szempontokból kifolyólag is támogatandó igénynek tartja a ZyXEL. Továbbá vannak olyan alkalmazási területek, ahol nem használhatóak a VoIP eszközök, ilyen esetekben az ATA/VoiP Gateway P-2702R a legjobb megoldás. Előny a szolgáltatóknak is Az Auto Provisioning megengedi a szolgáltatóknak a rendszerbeállítások költségeinek csökkentését és a távoli hozzáférésen keresztül információk gyűjtését a hatékony hibaelhárítás érdekében. A szolgáltatók nagyobb beruházás nélkül tudnak hozzáférni az ügyfél HTTP, FTP vagy TFTP eszközéhez, vagy körpontosítani a VoIP gateway online konfigurációit.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.