Kontroll alatt a Citrix felhasználók

|

Megjelent a BalaBit Shell Control Box 3.1-es verziója.

A megbízható naplózó megoldások vezető gyártója bejelentette a Shell Control Box (SCB) legfrissebb verzióját. Az aktuális kiadás legnagyobb újdonsága, hogy a termék mostantól a Citrix ICA protokollt is támogatja. Napjaink vállalatainál számos olyan munkafolyamat létezik, ahol a munkavállalók túl széleskörű hozzáféréssel rendelkeznek az IT rendszerekhez. Ez nem csupán a munkavállalónak és felettesének okozhat komoly fejfájást, hanem ezzel a vállalat szembe is megy számos szabályozással, mint a PCI-DSS, a SoX, vagy éppen a PSZÁF előírásai. A Shell Control Box egy olyan tevékenység monitorozó megoldás, amely egyedülálló proxy technológiájának köszönhetően lehetővé teszi a kiemelt jogosultságú felhasználók kontrollálását, ezáltal garantálva a legmagasabb szintű megfelelőség elérését. Az SCB korábban is számos titkosított adminisztrációs csatorna - SSH, RDP, VNC, Telnet, stb. - ellenőrzésére volt képes, a 3.1-es verzióba bekerült Citrix támogatással azonban a BalaBit tovább erősítette technológiai vezető szerepét ezen a rendkívül gyorsan fejlődő piacon.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.