Közigazgatási adatokat védenek

|

A NET’54 Üzleti Kommunikáció mostantól kiemelt minősítésű partnerként kínálja hazánkban a Check Point Software Technologies biztonsági megoldásszállító termékeit. A bevezetés óta több közigazgatási szerv és vezető autógyártó vállalat választotta már a Check Point rendszerét hálózatbiztonságának fejlesztéséhez.

A call és contact centerek területén már piacvezető NET’54 Üzleti Kommunikáció a Check Point hálózatbiztonsági megoldásaivalbővíti portfolióját. A vállalat azért döntött a Check Point termékeinek forgalmazása mellett, mert dinamikus architektúrájuknak köszönhetően rugalmas és egyszerű alkalmazást és fejleszthetőséget tesznek lehetővé, ráadásul teljes mértékben testre szabhatók az adott szervezet vagy környezet biztonsági igényeire. A teljes értékű funkciómoduloknak köszönhetően a gyors és megbízható adaptáció mellett a későbbi bővítések is kedvező áron valósíthatók meg a rendszerrel. „A Check Point biztonsági megoldások nem csupán technológiai védelmet biztosítanak az ügyfeleknek a különböző típusú fenyegetésekkel szemben, hanem üzleti előnyt teremtenek azáltal, hogy csökkentik a rendszer összetettségét valamint a fenntartás és birtoklás teljes költségét” – magyarázta ifj. Karászi József, a NET’54 Üzleti Kommunikáció ügyvezetője. Emellett a Check Point 3D a biztonsági előírások és azok alkalmazása, illetve az emberi erőforrás egyedi kombinációja révén nagyobb védelmet nyújt az információs hálózatok számára, miközben segíti a szervezeteket az üzleti szükségletekhez illeszkedő biztonsági tervek implementációjában is. „Nagyon örülünk a Check Pointtal kötött megállapodásnak, mely nem csak az eddig elért teljesítményünket igazolja, hanem lehetőséget nyújt, hogy meglévő és jövőbeni ügyfeleinket a hálózatbiztonság területén is még hatékonyabb és átfogóbb megoldásokkal lássuk el” – tette hozzá ifj. Karászi József, a NET’54 Üzleti Kommunikáció ügyvezetője.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.