Kreatív világítás OLED-alapokon: színváltás dinamikusan

|

Fénytechnikai tervezők, művészek, építészek könnyen és gyorsan valósíthatják meg kreatív világítási elképzeléseiket a Verbatim OLED moduljaival. A modulok egy állítható színű VELVE OLED panelt tartalmaznak, melyek világítófelülete 123 mm x 123 mm méretű. A panelek hátára került a vezérlőelektronikával ellátott nyomtatott áramkör. A modul 146.4 mm széles, 133.3 mm hosszú; mélysége 8.7mm, súlya pedig 192 gramm.

Az állítható fényerejű OLED modul 2.6W energiát fogyaszt 24V-os egyenáramú áramforrásból, DMX512 és DALI csatlakozási felülettel rendelkezik, az integrált kalibráció pedig az egyenletes fényeloszlást biztosítja akkor is, ha több panelt kapcsolunk egy rendszerbe. Az OLED modul egészen 47.6 lumenig szolgáltat fényt RGB színkód alapján, 1000 candela per négyzetméteres fényerővel, 3000K színhőmérséklettel és wattonként 31 lumenes fényteljesítménnyel. A VELVE OLED próbakészletben is elérhető: ez egy állítható színű, keretezett, 207 x 145 x 18.3 mm méretű OLED-ből és egy USB csatlakozón keresztül irányítható elektromos áramkörből áll. A kezdeti szín és a fehér tónusok alapbeállítások. A kiegészítő szoftver segítségével a tervezők kísérletezhetnek a színekkel, a fehér tónussal és a fényerővel. A termékhez tartozik még egy külső AC/DC áramforrás és egy leírás is az OLED technológiáról. Az emberi hajszálnál sokkalta vékonyabbak ezek az eszközök, így az OLED-alapú világítás egyszersmind rugalmasan és könnyen szerelhető. Ragyogó és dinamikus fényt árasztanak a VELVE OLED panelek, és a hagyományos LED-eknél is kevesebb energiát fogyasztanak, így akár világító kijelzők is építhetők belőlük épületek külső felületein. A Verbatim anyacége, a Mitsubishi Chemical Corporation (MCC) az OLED-ek minőségét az új eljárásokkal és alapanyagokkal ötvözve fejlesztette ki azt az új fénykibocsátó technológiát, mely lehetővé teszi a világon a legnagyobb, hozzávetőlegesen 14 cm-es, négyzetes OLED panelek gyártását. A folyamatos fejlesztésnek köszönhetően a jövőben ennél is nagyobb panelek fognak készülni és a gyártási költségek is csökkenni fognak. VELVE OLED technológiát alkalmazó világító berendezések az idei év hátralevő részében jelennek meg a piacon, a Verbatim tervei szerint.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.