Különleges védelemmel érkezik a Verbatim Secure ‘n’ Go USB meghajtó

|

A magánfelhasználók adatbiztonságát garantálja a Verbatim az új Secure ‘n’ Go USB meghajtókkal. A Secure ‘n’ Go Secure Data pendrive szupererős, 256 bites hardveres AES titkosítással és kötelező jelszóbevitellel védi meg a 4, 8 és 16 GB tárhellyel rendelkező apró eszközön tárolt adatokat.

• Biztonságos adattárolás • Kötelező jelszóhasználat • 100%-os adattitkosítás • Angol, német, spanyol, olasz és francia nyelvű felhasználói felület • Windows 2000, XP, Vista és Windows 7 (32 bites változatú) rendszerekkel kompatibilis • Környezetbarát csomagolás: 90%-al kevesebb műanyag, mint a korábbi csomagolásnál Secure ‘n’ Go Secure Data USB meghajtó Senki sem szereti úgy tárolni kényes adatait, hogy ahhoz illetéktelenek is hozzáférhessenek. Ez sokféle fájlra igaz lehet, a magánjellegű képektől a pénzügyi adatokon át a név- és címlistákig – tulajdonképpen mindenre, amit magánjellegűnek és bizalmasnak tekintünk. A Verbatim új Secure ‘n’ Go USB meghajtójával bárki megbízhatóan védheti azokat a képeket, dokumentumokat, egyéb fájlokat, amelyet a titkosított pendrive-ra másol. A Verbatim új Secure Data USB meghajtója kötelező jelszóbevitellel és 256 bites hardveres AES titkosítással biztosítja, hogy a tárolt adatok mindig kódolva és biztonságban legyenek. A megnövelt biztonság érdekében az eszköz 20 sikertelen jelszóbevitel után törli az adatokat. A Secure Data USB meghajtó 4, 8 és 16 GB kapacitással kapható, és már 9125 Ft-tól elérhető.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.