Lego és játékvonatok, avagy vállalati IT közérthetően

|

A vállalati informatikai megoldások a legtöbb esetben összetettek, és a működésük nehezen érthető a témában nem jártasak számára. Ezért hasznos, ha a szoftvergyártók képesek szemléletes módon bemutatni a legfontosabb funkciókat és előnyöket.

A SUSE nem csupán a nyílt forráskódú szoftverek fejlesztésében törekszik folyamatos innovációra, de a technológiai demók terén is új és érdekes megközelítésekkel áll elő. A közelmúltban például játékvonatokat és Lego-építményeket is felhasználtak a bemutatók során.

A játékvonatokkal a SUSE CaaS Platform és az SAP Data Hub együttes működését szemléltették. Ez a téma azért is aktuális, mert a SUSE CaaS Platform 3. kiadását nemrégiben hitelesítették az SAP Data Hub 2.3 változatára. A bemutatóban a vonatok a konténereket szimbolizálják, amelyek adatokat szállítanak a forrás- és célrendszerek között. A demo azt is igazolja, hogy a SUSE CaaS platform képes gondoskodni a zavartalan működésről, mivel a megoldás azonnal képes elindítani egy új konténert, amikor az egyik "meghibásodik", azaz megállítják a vonatot.

A kapcsolódó video megtekintéséhez kattintson a következő linkre: https://www.youtube.com/watch?v=atf_Xd6Ui_0

A Raspberry Pi-alapokon működő Lego-markológépek segítségével pedig a SUSE Linux Enterprise Server High Availability Extension működését mutatták be több iparági konferencián. A magas rendelkezésre állást biztosító fürt akkor is képes működtetni a hozzá kapcsolt gépet, amikor az elsődleges hálózat kábelét kihúzzák.

A kapcsolódó video megtekintéséhez kattintson a következő linkre: https://www.youtube.com/watch?v=fJdZ3kr2u9o

További információ a demókról a SUSE kapcsolódó blogposztjában található.

 

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.