Lumension Security biztonsági megoldások az Atigristől

|

A Lumension Security egy elismert, globális biztonsági menedzsment kínálattal rendelkező vállalat.

A Lumension Security egy elismert, globális biztonsági menedzsment kínálattal rendelkező vállalat. A Lumension Security ma egységes védelmet és ellenőrzést biztosít világszerte több mint 5100 cégnek illetve a hálózatukban található 14 millió személyi számítógép számára. Kihasználva a gyakorlatban is bevált pozitív biztonsági modellt, a Lumension lehetővé teszi a vállalatoknak, hogy felügyeljék és hatékonyan elhárítsák a személyi számítógépekre leselkedő biztonsági kockázatokat. Ezeknek a feladatoknak az elvégzésére a legjobb házirend alapú megoldásokat szállítja a Lumension, egyszerűsítve ezzel az eszközök teljes üzemideje alatti biztonsági menedzsmentet. A termékek működésének főbb jellemzői: A hálózat összes eszközének automatikus azonosítása és leltárba vétele. Biztonsági sebezhetőségek feltárása, javítása és érvényesítése. Szoftver alkalmazások és hardver eszközök felügyelete. Átfogó riportok a házirendben rögzített szabályok betartásáról. Szoros együttműködés más gyártók hálózatfelügyeleti megoldásaival. Az amerikai PatchLink Corporation egyébként 2007-ben vásárolta fel az információszivárgás elleni küzdelem egyik európai zászlóshajóját a luxemburgi székhelyű SecureWave vállatot és új nevet adott az egyesített cégnek: Lumension Security. A Lumension továbbfejleszti és szorosabban integrálja az eddig forgalmazott termékeket, hogy létrejöjjön a legjobb házirend alapú megoldás a teljes biztonsági menedzsment életciklusra. Az Atigris Informatika, a Securewave kizárólagos magyarországi partnere ezentúl nemcsak a SecureWave hálózati végpontvédelmet biztosító szoftvercsaládját, a Sanctuary Application Control és Sanctuary Device Control termékeket tudja ügyfeleinek szállítani, hanem megjelent a kínálatban a teljes PatchLink termékcsalád is. A három legfontosabb új termék a következő: PatchLink Security Management Console Egyetlen központi helyről képes ellenőrizni és irányítani a hálózat teljes biztonsági menedzsmentjét PatchLink Scan Elvégzi a számítógépes hálózatban található eszközök átfogó vizsgálatát, felmérést készít a biztonsági beállításokról (antivírus, antispam, hiányzó javító csomagok, nyitott portok, stb.) és mindezek alapján javaslatot készít az azonosított potenciális támadási pontok helyreállításának sorrendjére. PatchLink Update Automatizálja a heterogén hálózati környezetben a biztonsági javító csomagok összegyűjtését, analizálását és kiosztását. A PatchLink Update rendelkezik a világ legnagyobb, legtöbb termékre kiterjedő biztonsági javítócsomag gyűjteményével.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.