Magánrepülőgép helyett TelePresence

|

A Cisco bejelentette az első, bármely cég vagy szervezet által igénybe vehető Cisco TelePresence tárgyalótermek megnyitását. E Cisco TelePresence tárgyalókat használatalapú díjszabás („pay-per-use”) ellenében vehetik igénybe azok a vállalatok, amelyek szeretnék gyakoribbá tenni a kulcspartnereikkel, szállítóikkal és vevőikkel folytatott személyes találkozókat, és egyben szeretnék az utazással járó költségeiket is csökkenteni. Az első nyilvános Cisco TelePresence tárgyalók a Cisco és a Tata Communications együttműködésének eredményeképpen nyíltak meg a kaliforniai Santa Clarában, Bostonban, Londonban, valamint Bangalorban és Bombayben.

A bemutatás óta eltelt közel két évben a Cisco több mint 200 ügyfelénél ezernél is több TelePresence tárgyalót alakítottak ki. Ezen túlmenően a Cisco házon belül 40 ország 129 városában lévő irodáiban telepített közel 300 Cisco TelePresence tárgyalót. Az új üzleti modell jelentős lépés a Cisco nyilvános, világméretű TelePresence-hálózatot célzó terveinek megvalósításában. Az új, nyilvános Cisco TelePresence tárgyalók elősegítik a globális együttműködést, mivel az olyan vállalkozások számára is elérhetővé teszik a valósághű találkozók lehetőségét, amelyek saját irodájukban nem rendelkeznek TelePresence technológiával. A felhasználási lehetőségek között kiemelt helyen szerepelnek a beszállítói lánc tagjaival folytatott megbeszélések, az alkalmazottak képzése és felvételiztetése, a nemzetközi vállalati eseményeken való részvétel, illetve mindazok az alkalmazások, ahol a személyes jelenlét kritikus fontosságú, de gyakran nehezen kivitelezhető. „Az órára bérelhető nyilvános Cisco TelePresence tárgyalók módot adnak a gyakoribb személyes találkozókra a kollégák vagy üzleti partnerek között, ugyanakkor kiiktatják az üzleti utakkal járó időveszteséget” – mondta Geoffrey Moore, a Dealing with Darwin című könyve szerzője, a TCG Advisors ügyvezető igazgatója. „A Cisco TelePresence technológiája olyan, mint egy magánrepülőgép: lehetővé teszi, hogy a nap folyamán több különböző városokban tárgyaljak. Komoly lépést jelent a munka és a magánélet kiegyensúlyozása irányában, csökkenti az utazási költségeket, és fokozza a hatékonyságot.” A most megnyitott, nyilvános Cisco TelePresence tárgyalók már szabadon foglalhatók bármely vállalat számára. Az egyórás bérleti díj 299–899 USD között mozog a tárgyaló méretétől függően. Egy-egy tárgyalótermet 1-18 résztvevő vehet igénybe. A Cisco TelePresence tárgyalók foglalásával kapcsolatos további információkért látogassa meg a www.ciscotelepresencesuites.com webhelyet. A Tata Communicationsszel, a Taj Hotels szállodaláncot működtető Indian Hotels Co. Ltd.-vel és az Indiai Ipari Konföderációval (CII) együttműködésben az első bérelhető TelePresence tárgyalókat a bostoni, londoni, bangalori és bombayi Taj Hotels szállodákban, valamint a CII bengalurui, új-delhi, hyderabadi és chennai irodáiban nyitották meg. A Tata további 100 tárgyaló megnyitását tervezi 2009 végéig, többek között a New York-i Pierre Hotelben. További információkért és helyszínekért látogassa meg a http://www.tatacommunications.com/telepresence/index.html webhelyet.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.