Magas szintű alkalmazás-fejlesztés

|

LAN-os és web-as adatbázisok egyidejű elérését sok fejlesztő eszköz tudja támogatni. Az esetek nagy többségében viszont külön eljárásokat kell készíteni a kétféle környezet eléréséhez. Kevés eszköz biztosítja, hogy ugyanaz az eljárás legyen használható mindkét esetben. Ezen kevesek egyike a Visual DataFlex.

A Data Access Worldwide Co. kiadta a Visual DataFlex fejlesztő eszköz legújabb, 12-s számú verzióját. Az új Studioval gyorsan és könnyen fejleszthetők web-es és windows-os alkalmazások. Ebben a verzióban még magasabb szintre emelték a fejlesztőt támogató eszközöket – például szövegkörnyezet érzékenység, hibakeresés-nyomkövetés közvetlen a forráskódban. Vagyis könnyebben használható és egyszerűbben konfigurálható munkatér segíti a fejlesztőt. A VDF 12 Personal Edition, amely ingyenes, tartalmaz 3 felhasználós futtatót, az egyéb adatbázisokhoz (MSSQL, IBM DB2, Pervasive SQL, ODBC) kapcsolódást biztosító eszközök 2 felhasználóval használhatók. A PE kiadás csak otthoni, saját célra történő használatot engedélyez, az ezzel fejlesztett szoftverek kereskedelmi forgalomba nem hozhatók. Részletekért keresse a NEXT Software Kft-t a www.vdf.hu és a www.nextsoftware.hu címeken vagy a 208-46-43-as telefonszámon.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.