Magyarul is elérhető az SAP legújabb GRC megoldása

|

– Az SAP AG bemutatta a vállalati kockázatok, és a megfelelőség nyomon követésére, analizálására alkalmas GRC szoftverrendszerének legújabb verzióját. A 10.0-ás csomagban egységes kezelőfelületet, és integrált üzleti intelligencia funkcionalitást kaptak az alkalmazások, valamint egy grafikai eszköz is segít a kockázatok megjelenítésében, melyeknek köszönhetően egyszerűbbé vált a termékek használata

Az új kiadás sztenderd platformon egységesíti a GRC (governance, risk, compliance- irányítás, kockázatok, megfelelőség) aktivitásokat és könnyebbé teszi a kapcsolódást az üzleti analitikai portfólió többi eleme fele a még nagyobb transzparencia, ellenőrzés és támogatás érdekében. Az SAP® BusinessObjects™ Access Control, SAP® BusinessObjects™ Risk Management és SAP® BusinessObjects™ Process Control magyar kezelőfelülettel is elérhető. A szoftvercsomag főbb előnyei közé tartozik: -a kockázatok valós idejű analizálása; -egyértelmű áttekintés az összes kockázat, megfelelés, szabályrendszer, és audit kezdeményezések fölött; -a kockázatok automatikus felismerése, és priorizálása, amelyek proaktív figyelmeztetéssel párosítva azonnali lépéseket tesz lehetővé a menedzserek számára; -szabályozói rendszerek életciklus menedzsmentje; -nyitottság partnertartalmak fele: a rendszer lehetőséget biztosít speciális alkalmazások beépülésére, melyeket például olyan magas kockázati kitettséggel, és jelentős szabályozási kötelezettséggel rendelkező iparágak egyéni igényei indukálnak, mint az élettudományok, vagy a védelmi igazgatás. “Az új GRC 10.0 csomag egyik nagy előnye a más BusinessObjects eszközökkel való teljes körű integráció, legyen az egy BusinessObjects riporting eszköz vagy egy tervezést támogató megoldás.“ - mondta Pintér Szabolcs, az SAP Hungary Kft. üzletágvezetője.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.