Már itthon is elérhető az IFS Applications 7.5

|

Az IFS AB berlini világkonferenciájának megnyitóján Alastair Sorbie a cég elnök-vezérigazgatója 39 ország több mint 1000 résztvevője előtt jelentette be az IFS komponens alapú integrált vállalatirányítási rendszerének legújabb verzióját az IFS Applications 7.5-t.

Az új verzió valamennyi piacra vonatkozóan közös forráskódra épül, mely a korábbi regionális, illetve ország-specifikus kódokhoz képest jelentősen hatékonyabb fejlesztést, terméktámogatást és termékfrissítést eredményez. A világkonferencián bemutatásra került az IFS Aurora névre keresztelt új generációs felhasználói felülete is, melyet az IFS Applications 7.5-tel rendelkező ügyfelek már használhatnak majd a piaci megjelentést követően. „IFS Applications 7.5, mely szolgáltatásközpontú architektúrára (SOA) épülő, hetedik generációs komponens alapú alkalmazás,” – jelentette be az új verziót Alastair Sorbie elnök-vezérigazgató. „Ügyfeleinkkel közösen dolgoztunk a felhasználói élmény javításán, valamint azon, hogy a hatékonyság növelésével valódi üzleti előnyt nyújtsunk. A vállalatoknak manapság olyan iparág-specifikus funkcionalitásra van szükségük, mely támogatja őket a növekedésben, és olyan agilitást nyújt számukra, melyre a nemzetközi piacon szükségük van versenyképességük fokozására.” Az IFS Applications 7.5 2007. október 11-től érhető el hivatalosan és az első bevezetési projektek mind nemzetközi szinten, mind pedig Magyarországon meg is kezdődnek közvetlenül ezen időpontot követően. Az IFS Applications 7.5 piacra dobása mellett a Svédország egyik legnagyobb turisztikai látványosságának számító Aurora Borealisról, azaz az „Északi Fény”-ről elnevezett felhasználói felület bejelentése volt a legfontosabb esemény. Az Aurora olyan innovatív üzleti alkalmazás felület, mely képes alkalmazkodni a felhasználók igényeihez és munkastílusához. Az új ergonómikus tervezés, a beágyazott Google-stílusú kereső, valamint a korszerű fájlformátumok integrált kezelése jelentős mértékben javítja az IFS Applications rendszerrel való felhasználói interakciót, növelve ez által a termelékenységet. Az Aurora felhasználói felület 2008-ban kerül majd piacra, mint az IFS Applications 7.5 kiegészítése.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.