Már lehet vásárolni Microsoft szolgáltatásokat és licencet a KSZF-ben

|

A Központi Szolgáltatási Főigazgatóság (KSZF) eredményt hirdetett és aláírásra is került a "Microsoft, vagy azzal egyenértékű szoftver licencek bővítése, kiegészítése, meghosszabbítása, verzió-követése, cseréje, beszerzése valamint kapcsolódó szolgáltatások teljesítése" tárgyában kiírt nyílt, központosított közbeszerzési pályázat.

A Központi Szolgáltatási Főigazgatóság (KSZF) eredményt hirdetett és aláírásra is került a "Microsoft, vagy azzal egyenértékű szoftver licencek bővítése, kiegészítése, meghosszabbítása, verzió-követése, cseréje, beszerzése valamint kapcsolódó szolgáltatások teljesítése" tárgyában kiírt nyílt, központosított közbeszerzési pályázat. Mindkét kategóriában (közigazgatási, ill. oktatási intézményi licenc) a hétszeres Microsoft Gold Partner Atigris Informatika által vezetett konzorcium tette a legkedvezőbb ajánlatot. A központosított közbeszerzésre kötelezett, ill. az eljáráshoz önként csatlakozó intézmények már eljuttathatják beszerzési igényeiket. Az Atigris a legjobb árak mellett gyorsaságát, pontosságát, évtizedes licencelési tapasztalatait és a legmagasabb gyártói minősítésekkel bíró szolgáltatásait kínálja ügyfelei számára.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.