Március végéig kínál még kedvezményt a ZyXEL a régi tűzfalakért

|

Március 31-ig tart még a ZyXEL akciója, melynek keretében harminc százalékkal olcsóbban kínálja egyes tűzfalait, amennyiben a vásárló leadja régebbi típusú ZyWALL USG, vagy más gyártótól származó tűzfalait. Az akció keretében a ZyWALL 110-et, 210-et és 1100-et lehet kedvezménnyel megvásárolni.

A ZyXEL tűzfalak adatátviteli sebessége a multi-core processzorok segítségével elérheti a 3.6 Gbps-ot, míg VPN kapcsolással akár a 800Mbps-ot. Az eszközök egyik legfontosabb tulajdonsága, hogy magukba foglalják a Secure Hash Algorithm 2 programot, amely a jelenleg elérhető legbiztonságosabb Ip-Sec VPN kapcsolat a biztonságtechnikai piacon. Az Easy VPN automatikus kiszolgáló varázslójával bárki képes létrehozni a biztonságos VPN kapcsolatokat másodpercek alatt. “A mobilfelhasználók számának rohamos növekedésével párhuzamosan folyamatos hozzáférésre van szükség a hálózatokhoz és az adatbázisokhoz, ez pedig megfelelő biztonsági rendszerrel ellátott nagy teljesítményű átjárók telepítését teszi szükségessé. Az új ZyWALL 110, 310 és 1100 VPN tűzfalak segítségével biztonságos hálózat alakítható ki, mely megfelelő hátteret biztosít a mindennapi munkához és a felhasználók kiszolgálásához” - mondta el Treso Tamás, a ZyXEL Magyarország regionális értékesítési menedzsere. A ZyXEL által a felhasználók számára felajánlott hat hónapos ingyenes próbaidőszak kiterjed a ZyWALL tűzfalsorozat készülékeire is, amennyiben a vásárlást követő 30 napon belül regisztrálnak a weboldalon.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.