Még lehet jelentkezni az SAP tavaszi tanfolyamára

|

Idén márciusban is elindítja a felsőoktatási hallgatók számára szóló tanfolyamát az SAP szoftvercég és a Magyar Villamosmérnök-és Informatikus-hallgatók Egyesülete (MAVE). A kurzust, és azt követő intenzív képzést elvégzők alapszintű SAP tudásra tesznek szert, egyben betekintést nyernek a vállalati üzleti folyamatok világába.

Az ingyenes tavaszi tanfolyamot a szoftvercég szakemberei tartják, és bármely felsőoktatási intézmény hallgatója részt vehet rajta. Az elméleti szemináriumsorozatot teszt zárja, amelyen a legjobb eredményt elérők választhatnak, hogy felhasználói vagy fejlesztői gyakorlati oktatáson vesznek részt. A képzést sikeresen teljesítők oklevelet kapnak, amely segíti elhelyezkedésüket az SAP bővülő ökoszisztémájában, legyen az egy SAP-t használó hazai, vagy nemzetközi nagyvállalat, vagy éppen maga az üzleti szoftvercég, valamelyik partnervállalata. Az alapszintű tanfolyamot az elmúlt években mintegy 2500 hallgató végezte el, most 300 hallgatót várnak. A március 3-ai, keddi nyitóelőadást Markus Hilken, az SAP hazai fejlesztő és támogató központjának igazgatója tartja az ELTE lágymányosi kampuszában. A tanfolyamra a www.eestec.hu/sap oldalon keresztül lehet regisztrálni.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.