Megérkezett az OKI C8800

|

A C8600-as család 2006. novemberi sikeres bevezetését követően az OKI Printing Solutions bejelentette a C8800-as kompakt A3-as nyomtatók piacra kerülését.

Az C8600 új kategóriát képvisel a kedvező árú, üzleti célú színes nyomtatók között, mely kb. feleakkora méretű, és csaknem feleannyiba kerül, mint a konkurens termékek. Az OKI Printing Solutions bővíti a választékot a C8800-as modell bemutatásával, mely alapkiépítésben támogatja mind a PCL, mind a Postscript nyomtatást. Ez a funkció ideális a nagyvállalatok számára, mivel javul a kompatibilitás és a hálózaton keresztül küldött adatok biztonsága. A C8800 a C8600-as modellhez hasonlóan kiváló minőségű digitális LED-es nyomtatást biztosít lényegesen alacsonyabb áron, mint a konkurens A3-as színes nyomtatók, valamint a tintasugaras és az monokróm készülékek. Ez az A3-as, csendes működése révén a felhasználók közelében is elhelyezhető nyomtató. Hasznos eszköze lesz azoknak, akik rendszeresen nyomtatnak számolótáblákat, kézikönyveket, munkaterveket és grafikonokat. A kreatívabb feladatok is megoldhatók a C8800-as modellel, mivel a készülék A6-tól A3-as méretig, és akár 1,2 m hosszú szalag (banner) papírra is képes nyomtatni. A grafikai tervezőprogramokkal dolgozók is hasznát veszik majd a nyomtatónak, mivel Macintosh és PC platformon is támogatja a Postscript nyomtatást. Az OKI Printing Solutions többi új színes nyomtatójához hasonlóan a C8800-as modell is a High Definition Color* technológiára épül, amely egyedülálló minőségű színes nyomtatást és egyszerű használatot biztosít. (A High Definition Color az OKI Printing Solutions hardver- és szoftvertechnológiáinak egyedi gyűjteménye.) Barlavits Péter, az OKI Systems Magyarország Kft. kereskedelmi és marketing igazgatója kiemelte: „Az új kategóriát teremtő C8600-as modell bemutatásával az OKI Printing Solutions az első európai nyomtatógyártó, amely kedvező áron kínál nagy teljesítményű, kompakt A3-as színes nyomtatót a vállalatok számára.” „A C8800-as modellel újabb, jelentős lépést tettünk előre. Ezt a díjnyertes technológiát kiegészítve olyan kompakt, A3-as nyomtatókat kínálunk a vállalatoknak, amelyek megfelelnek egyedi nyomtatási követelményeiknek is” – mondta.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.