Megérkeztek a legújabb Xerox színes nyomtatók

|

Kifejezetten kis- és középvállalkozások számára fejlesztette a Xerox a legújabb színes nyomtatóit. Az Energy Star® minősítésű Xerox Phaser 6000, Phaser 6010, Phaser 6500 nyomtatók, illetve a WorkCentre 6505 multifunkciós berendezés a kkv-knak is lehetővé teszik, hogy kiváló színes nyomatokat készíthessenek egyszerűen és megfizethető áron.

A Xerox Phaser 6000, a Phaser® 6010 és a Xerox Phaser 6500 színes nyomtatók, valamint a Xerox WorkCentre® 6505 színes többfunkciós nyomtató mind alkalmasak irodai színes nyomatok, például prezentációk és brosúrák elkészítésére. A 600 × 600 × 4 dpi felbontás és a kis festékszemcse méretű EA toner kristálytiszta szövegképet és finomabb színátmenetek garantál. A Xerox Phaser 6000 és a Phaser 6010 színes nyomtatók fő jellemzői: - Nyomtatási sebességük színesben akár 10 (Phaser 6000), illetve 12 (Phaser 6010), fekete-fehérben 12, illetve 15 fekete-fehér oldal percenként. - A piacon található legkisebb és legkönnyebb színes nyomtatók. Könnyen elhelyezhetőek a helyszűkével küzdő otthoni vagy irodai környezetben. - Plug-and-play üzembe állítás. - Számos papírtípust és -méretet támogatnak a címkéktől, illetve a kártyasablonoktól kezdve egészen a borítékokig. A Xerox Phaser 6500 színes nyomtató és a WorkCentre 6505 színes többfunkciós nyomtató fő jellemzői: - Nyomtatási sebességük színesben és fekete-fehérben 24 oldal percenként, amit az 500 lap kapacitású adagoló egészít ki, hogy a nyomatok minél gyorsabban elkészülhessenek. - Kisméretű és nagy kapacitású festékkazettákkal működnek, amelyek akár 80 százalékkal kevesebb hulladékot termelnek a hasonló színes berendezésekhez képest. A WorkCentre 6505 fénymásoló, lapolvasó, fax és digitális munkafolyamat szolgáltatásokkal segíti a vállalkozáson belüli hatékony dokumentumkezelést. Ehhez olyan extrákat kínál, mint a lapolvasás közvetlenül e-mail üzenetbe (Scan to Email), hálózati célhelyre (Network Scanning), USB háttértárra, vagy közvetlenül egy alkalmazásba (Direct Scan to Applications) – mindezt optikai karakterfelismerés (OCR) egészít ki.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.