Megjelent a PowerBuilder 11

|

Megjelent a PowerBuilder 11, amely Windows-alapú, objektumorientált, kliens/szerver fejlesztési környezetet kínál.

Megjelent a PowerBuilder 11, amely Windows-alapú, objektumorientált, kliens/szerver fejlesztési környezetet kínál. Használható munkacsoportos fejlesztésre is, olyan alkalmazási környezetben, amely kliens/szerver adatbázisokat, különböző hálózati szolgáltatásokat és meglévő adatforrásokat integrál, ezáltal gyors fejlesztést tesz lehetővé alacsony költségek mellett. Varázslói és fejlesztői teendőlistái, valamint csúcsszintű módnélküli és többmezős fejlesztői környezete a következő projekt legbonyolultabb irányelveit is megkönnyíti. Osztott és webalapú alkalmazások részére a PowerBuilder egyszerű és hatékony integrációt kínál az EAServer-környezettel. Előnyök: - csökkentett költségek: jelentősen egyszerűsített fejlesztés és bevezetés a vállalatoknál. A projektek így gyorsabban befejezhetők; - sokoldalú: készíthet WEB-es, asztali és időnként kapcsolódó alkalmazásokat is ugyanazzal a PowerBuilder-rel. Egy eszközzel képes adatkezelésre, alkalmazásfejlesztésre asztali, web-es és elosztott felhasználóknak is; - magas termelékenység: órák, napok alatt lehetséges bonyolult alkalmazások készítése, minimális kódolással; - kevés kockázat: bizonyítottan jó, kipróbált és fejlesztők százezrei szerint is hatékony, használható, erős fejlesztőeszköz; - gyors fejlesztés: a RAD 4GL IDE a beépített funkciók és tulajdonságok százaival lerövidíti a fejlesztési időt és a szükséges kódolás mennyiségét; - fellendíti a vállalata termelékenységét: a .NET támogatással és a J2EE platform integrálásával a PowerBuilder-re gyorsabban készítheti el alkalmazásait, mint bármi más eszközzel.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.