Megjelent a syslog-ng Store Box 3 F1

|

A Shell Control Box 3 F4-el párhuzamosan jelentette be a BalaBit IT Security a naplózó termékcsaládjának legfrissebb tagját.

A Shell Control Box 3 F4-el párhuzamosan jelentette be a BalaBit IT Security a naplózó termékcsaládjának legfrissebb tagját. A syslog-ng Store Box egy nagykapacitású naplózószerver, mely számos különböző platformról képes gyűjteni az üzeneteket, majd titkosított, aláírt, tömörített és időpecséttel ellátott módon tárolja azokat, támogatva ezzel az IT rendszerekre vonatkozó nemzetközi törvények és iparági szabványok előírásainak való megfelelést. A termék a világ leggyakrabban használt központi naplózó szerverének, a több százezer vállalat által kvázi szabványként alkalmazott nyílt forráskódú syslog-ng technológiának a kereskedelmi változata. A most bemutatott feature release egyik legfontosabb tulajdonsága, hogy a termék képessé vált SQL adatbázisból is naplókat gyűjteni, kiszélesítve ezzel a naplózható eszközök körét. A másik fontos változás az a többprocesszoros feldolgozás és a kódoptimalizálás révén közel kétszeresére növelt teljesítmény. Ennek eredményeként az eszköz indexelt forgalom esetén már másodpercenként 70 ezer eseményt, vagy óránként 35 GB adatot képes rögzíteni. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy egyetlen syslog-ng Store Box segítségével akár 20 ezer Windows-t futtató kliens adatai is feldolgozhatók, például egy országszerte számos fiókkal rendelkező pénzintézet teljes naplógyűjtési igényét lefedi az ügyintézők desktopjától kezdve a központi adatbázisszerverekig. Ezáltal a termékkategória egyik legnagyobb teljesítményű megoldásává vált. Rendkívül komoly költségmegtakarítási lehetőséget biztosítva a felhasználók számára.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.