Megveszi az SAP a Technidata AG-t

|

Fenntarthatósági szoftverben éllovas partnerét veszi meg az SAP Az SAP AG bejelentette, hogy felvásárolja a német Technidata AG-t, mely vezető szállító a fenntarthatóságot szolgáló, egészség, biztonság-és környezetvédelmi (EHS) szoftvermegoldások terén. Az akvizícióval az SAP kiterjeszti termékportfólióját főként a termékbiztonság, az egészség-és biztonság, valamint az emisszió menedzsment szegmenseiben.

A Technidata 1985-ben alapított, családi tulajdonban lévő német cég, mely közel 500 főt foglalkoztat, és 1600 ügyféllel rendelkezik világszerte. Az SAP-val 15 éve lépett partnerségre, a közös ügyfelek száma meghaladja az ezret, melyek közé olyan vállalatok tartoznak, mint a BASF, a Dow Corning és a Clariant. SAP felvásárlások A Technidata megvétele beleillik az SAP felvásárlási stratégiájába. Ennek során a vállalat meglévő megoldásait innovatív technológiákkal, és képességekkel egészíti ki. Az SAP egy évben átlagosan 6-8 akvizíciót hajt végre. A legismertebbek felvásárlások az elmúlt években: Business Objects (üzleti intelligencia megoldások), Visiprise (gyártástámogató szoftverek), Coghead (Platfom as a Service szállító), Clear Standards (karbon menedzsment megoldások). Az akvizíció várhatóan 2010. harmadik negyedévében zárul le. Vételi összeget az SAP nem közölt.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.