Microsoft Excellence díjat kapott az Atigris

|

Microsoft Partner Excellence díjjal tüntette ki a Microsoft az Atigris Informatikát egy jelentős innovációjáért...

Microsoft Partner Excellence díjjal tüntette ki a Microsoft az Atigris Informatikát egy jelentős innovációjáért. A Microsoft alapokon megvalósított Üzemeltetési Portál (ATIGRIS ÜPO) megoldást, a cég már a MOL és a MNB rendszerében is sikerrel telepítette. A termék egyszerűsége és átláthatósága miatt kedvelt a Microsoft rendszereket üzemeltető nagyvállalatok körében. A portál megoldás, amely a MOSS 2007-es legújabb portáleszközre épül, az alábbi elvek alapján került kidolgozásra: • Tiszták és egyértelműen kommunikáltak legyenek a feladatok és a felelősök • A szervergazdák számára rendelkezésre álljanak és könnyen elérhetőek legyenek azok az információk, eszközök és riportok melyek támogatják a munkájukat • Megosztott legyen az az információ, hogy ki, mikor és milyen riportokon keresztül fogja értékelni a szervergazdák munkáját • A szervergazdák ugyanazokat a riportokat legyenek képesek elérni a saját szervereikről, amelyek alapján értékelve lesz a munkájuk Sali Róbert az Atigris Informatika vezérigazgató helyettese a díj átvételekor elmondta, hogy a cég immáron másodszor kap a Microsofttól olyan elismerést, amely nem a közvetlen üzleti forgalmat, hanem a vállalatban felgyülemlett szakmai tudást és innovációt értékeli. „Nagyon büszke vagyok a műszaki csapatra, mert képesek vagyunk standard, már meglévő elemeket felhasználva hasznos, innovatív dolgokat létrehozni, új értéket teremteni. Az elkészített portálrendszer tervezése során már arra is gondot fordítottunk, hogy olyan ügyfeleknél is bevezethető legyen a megoldás, ahol a Microsoft használat alapú licencelési módját, a Microsoft SPLA-t fogják választani, itt a portál elérésére már hosztolt környezetben is lehetőség nyílik majd.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.