Minden eddiginél nagyobb rendelkezésre állás az új SUSE Linux Enterprise Serverrel

|

A SUSE éves konferenciáján bemutatott megoldás új, szoftvervezérelt hálózati képességeket kínál.

A NetIQ Novell SUSE Magyarországi Képviselet bejelentette, hogy elérhetővé vált a SUSE Linux Enterprise Server 12 SP2. A fizikai, virtuális és felhőben futó, kritikus szolgáltatások számára egyaránt szilárd platformot biztosító megoldást az anyavállalat éves konferenciáján, a SUSECon rendezvényen mutatták be Washingtonban. Az új változat egyszerűen üzembe helyezhető, még nagyobb rendelkezésre állást biztosít a legfontosabb platformokon, és a legszigorúbb szabályozásoknak is megfelel.

SUSE Linux Enterprise Server

„A SUSE Linux Enterprise Servert a Fortune Global 100 listán megtalálható vállalatok kétharmada használja, és a legújabb kiadás világszerte elismerő értékeléseket kapott bétatesztelőinktől és partnereinktől. A visszajelzések jól igazolják, hogy a megoldás segítségével a vállalatok a nyílt forráskód előnyeit kihasználva gyorsan használatba vehetik a legújabb, innovatív technológiákat, miközben maximális biztonság és rendelkezésre állás mellett működtethetik vállalati infrastruktúrájukat" – mondta Hargitai Zsolt, a Magyarországi Képviselet üzletfejlesztési vezetője.

A friss változat legfontosabb újdonságai a következők:

  • Tízszeres növekedés a csomagfeldolgozási folyamat terén az Open vSwitch és a Data Plane Development Kit technológiákat ötvöző, szoftvervezérelt hálózati képességeknek köszönhetően, amely révén a telekommunikációs szolgáltatók hatékonyan alkalmazhatnak virtuális hálózati funkciókat.
  • Még hatékonyabb támogatás az SAP-alkalmazások használatához és migrálásához.
  • Még alacsonyabb állásidő és jobb I/O teljesítmény az integrált NVDIMM modulokat használó Persistent Memory alkalmazásoknak köszönhetően. Ezáltal másodpercek alatt menthetők az adatok, és újraindítás után is azonnal rendelkezésre állnak.
  • Továbbfejlesztett képességek, amelyek segítik a költséghatékony és nagy teljesítményű adatelemzési szolgáltatások telepítését az IBM Power Systems LC és OpenPOWER szervereken, beleértve a közvetlenül a hardveren futó folyamatok támogatását.
  • Idő- és erőforrás-takarékos „skip service packs" funkció, amelynek köszönhetően az ügyfelek kihagyhatják a korábbi frissítéseket, és azonnal az SP2 verzióra válthatnak.
  • Még alacsonyabb állásidő, nagyobb rendelkezésre állás és Geo Clustering támogatás az IBM POWER rendszereken.
  • ARMv8-A és Raspberry Pi3 támogatás, amellyel a SUSE Linux Enterprise Server az első, kereskedelmi forgalomban is elérhető Linux platform ezen az architektúrán.
  • Intel Omni-Path Architecture támogatás a nagy teljesítményű számítási szolgáltatások üzembe helyezéséhez.
  • Egyszerűsített hozzáférés a legújabb csomagokhoz és technológiákhoz.

A SUSE Linux Enterprise Server legújabb kiadása már elérhető. További információért kérjük, látogasson el a következő weboldalra: https://www.suse.com/products/server/

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.