Mindent az UTM-megoldásokról

|

Ismerje meg, milyen egyszerűen és hatékonyan tudja az internetes károkozókat megfékezni vagy a rendelkezésre álló sávszélességet jobban kihasználni, vagy cége internet-használatát monitorozni! Konferencia az itSun Security szervezésében.

Az IT-biztonsági termékek évről évre változnak, hiszen a különböző fenyegetettségek egyre nagyobb mértékben és egyre összetettebb formában jelentkeznek. Manapság egyre inkább elterjednek azok a költséghatékony UTM megoldások, melyek egyesítik a különböző biztonsági mechanizmusokat, így egy teljesen komplex védelem (tűzfal, VPN, behatolás-felderítés, spyware-szűrés, vírusvédelem, URL szűrés) alakítható ki egyetlen eszköz segítségével, nem beszélve a kiegészítő hálózati funkciókról, mint a hálózati címfordítás, sávszélesség management vagy dinamikus útválasztás. Mire kaphat választ az előadásokon? Sokakban fel szokott merülni a kérdés, hogy ezek a megoldások bizonyára kizárólag nagy cégeknek elérhetőek. Nos, ez egyáltalán nem igaz, a legkisebb megoldások már egy 5 fős iroda teljes védelmét ellátják, de természetesen vannak közepes vagy akár egészen nagy cégek kiszolgálását biztosító megoldások is. Gyakori felvetés, hogy már van tűzfal az adott cégnél, így nincs szükség egy újabb megoldásra. Bemutatjuk az eltéréseket a hagyományos tűzfal és egy UTM megoldás között, hiszen egyetlen eszközzel megoldhatóak olyan védelmi eljárások, szűrések, monitorozások, melyek egy sima tűzfal megoldással nem lehetségesek. Sokszor kérdezik, hogy miért szükséges UTM eszközöket alkalmazni, ha ezen funkciók egy részét ingyenes Linux alapú megoldásokkal is biztosítani lehet. Ha kíváncsi a válaszra, jöjjön el, és hasonlítsa össze a megoldásokat. Egyre több vállalat biztosítja a felhasználók számára a vállalti alkalmazásokat bárhol is dolgoznak - legyen akár az irodában, otthon, egy hotelben. Emellett a nagyobb helyszínek, hotelek, konferencia termek és vendéglátó egységek is mindinkább kihasználják drótnélküli, wifi rendszer lehetőségeit. Több UTM gyártó ajánl wifi védelmi megoldást az ilyen rendszerek biztonságossá tételéhez. Előadásunkban ezeket is bemutatjuk. Cégünk szeretné ezeket az eszközöket, megoldásokat testközelből bemutatni Önöknek, így törekszünk arra, hogy a rendezvényen minél nagyobb hangsúlyt kapjanak azon információk, adatok melyek eligazítást adnak az UTM-ek világában. Bemutatjuk az eszközök management felületeit, a védelmi eljárások áttekintését, a riportolási képességeket, illetve szeretnénk kiemelni mindegyik gyártó valamely tulajdonságát, mely megkülönbözteti a többitől. A rendezvényen a részvétel ingyenes, de a korlátozott létszám miatt, kérjük, mihamarabb jelentkezzen. Regisztráció weboldalunkon: www.itsun.hu - Rendezvényeink menűpont alatt.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.