Mobil applikációs céget vesz a tengerentúlról az SAP

|

Bejelentette a Syclo megvásárlására vonatkozó tervét az SAP- adta hírül a német szoftvercég. A vállalati mobil alkalmazások, és technológiák terén vezető, amerikai cég megoldásai integrálódnak az SAP mobil alkalmazásai közé. Az SAP szerint az egykori partnercége, a Syclo tapasztalata jelentősen hozzájárul az erőművek, az élettudományok, és a gyártás iparágakban való speciális megoldások kifejlesztéséhez, elterjesztéséhez

A szoftvercég döntésének háttérében az áll, hogy egyre növekvő számban használnak világszerte mobil eszközöket a vállalatok, és mely alkalmazás, technológia területen az SAP jelentős pozíciót kíván elfoglalni. A Gartner előrejelzése szerint 2013-ra többen fognak mobiltelefonon keresztül az internetre csatlakozni, mint ahányan azt PC-vel teszik meg. A Syclo-t 1995-ben alapították, jelenleg közel 700 ügyfele van 39 országban. Az amerikai cég mintegy 200 alkalmazottját átveszi az SAP. A felvásárlás, melynek összegét nem hozták nyilvánosságra, várhatóan a második negyedévben zárul le.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.