Mobilos értékesítési vezető az SAP-nál

|

Az SAP Hungary Kft. bejelentette, hogy Mészáros Tibort nevezte ki a mobilmegoldásokért felelős értékesítési vezetővé. Az új szakember felel az üzletág felépítéséért, a szoftvercég mobilmegoldásainak képviseletéért az SAP meglévő, és leendő ügyfeleinél.

Mészáros Tibor jelentős tapasztalatokkal bír az értékesítés terén, ezt megelőzően a HP, valamint több infokomunikációs cégnél, mint pl. KFKI, Matáv töltött be hasonló pozíciókat, és többször nyerte el a legjobb értékesítési vezető címeket. „Munkám során azt fogom bemutatni, miként képes a mobilitás nem csak hatékonyabb üzletvitelt biztosítani, hanem újraértelmezni iparági folyamatokat”- mondta Mészáros Tibor kinevezése kapcsán. A mobilitás az SAP egyik globális pillére, mely jelentős bővülést könyvel el évről évre. Jelenleg a szoftvercég alkalmazásait 129 millió felhasználó veszi igénybe. A hazai helyzet kapcsán a leányvállalat közleménye úgy fogalmaz, mostanra érett olyan állapotba a vállalati mobilitás szegmense, hogy külön csapat foglalkozzon vele. A szakember Ablonczy Balázsnak, az SAP Hungary Kft. ügyvezető igazgatójának tartozik beszámolási kötelezettséggel. A mérnök végzettségű Mészáros Tibor (42) szabadidejét családja, két gyermeke körében tölti, de szívesen hódol az ökölvívás hobbijának is, melyből edzői minősítéssel rendelkezik.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.