Mobiltechnológiai cég az SAP hazai partnerhálózatában

|

Belépett az SAP Hungary Kft. partnerhálózatába az AFF Group. A mobil megoldásokat szállító vállalat az SAP mobilplatformján készülő, egyedi megoldásokat kíván adni ügyfeleinek.

A csatlakozást az SAP új partner programja tette lehetővé, melyben a résztvevők számára a szoftvercég megnyitja legújabb platformjait, és e technológiai alapokon fejleszthetnek egyedi alkalmazásokat. A magyar tulajdonú AFF Group jelentős szereplő a hazai vállalati mobilitás terén. Mára 40 fős szakértői bázisával, 10 éves piaci jelenléte során számos referenciát épített fel a kulcsterületeknek tekintett pénzügy, biztosítás, gyógyszeripar szektorokon túl is. Csepeli Csaba, az AFFGroup ügyvezetője szerint az üzleti folyamatok mobilizálása válik a hazai cégek egyik legfőbb prioritásává, ezért olyan nyitott technológiai környezetet kerestek, melynek szállítója iparági sztenderdet képvisel, így könnyebben bevezethető alkalmazásokkal tudnak megjelenni. A vállalati mobilitásra kiemelt területként tekint az SAP Hungary Kft. Ennek első lépcsőjeként önálló üzletágat hozott létre, specializált partnerekkel egyéni igényre szabott, közös innovációs megoldásokat dob piacra, és új értékesítési partnerek megszólításával tervezi növelni piaci elérését.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.