Működésben az első Android SFA rendszer

|

Okostelefonokon, táblagépeken is használható a területi képviselőket támogató rendszer. Az értékesítés és a marketing aktív segítése mellett olyan funkciók is munkára foghatók, mint a beépített fényképezőgép vagy a GPS.

A COTY Hungary Kft. kozmetikai cikkek terjesztésével foglalkozó, 2010-ben 70 főt foglalkoztató és több mint 6 milliárd forintot forgalmazó vállalkozás. Évek óta használják az R&R Software FusionR SFA rendszerét területi képviselői munkájának támogatására, azonban a rendszert eddig hagyományos, Windows Mobile operációs rendszerrel dolgozó PDA eszközökkel érték el a felhasználók. 2012 harmadik hetében a COTY Hungary Kft. az elsők között tért át a FusionR SFA rendszer új, Android operációs rendszeren futó mobil kliensének használatára, amelyhez új 8,9”-os Samsung Galaxy Tab készülékeket vásárolt. Az átállás mindössze 3 órát vett igénybe: az idő több mint kétharmadát az új eszközökön futó Android platform és az ehhez kapcsolódóan új SFA kliens felületének bemutatása, valamint az első kérdések megválaszolása töltötte ki. Az oktatás előtt a képviselők leadták régi eszközeiket, majd átvették az újat – az ezzel párhuzamosan futó, szerver oldali eszköz-csere adminisztrációt követően már az új eszközeikkel ültek be az oktatásra is. A zökkenőmentes átállást és az eszközcserét követően minden adat elérhető volt az új táblagépeken is: A felhasználók lényegében ott folytathatták a munkát, ahol a régi eszközön abbahagyták. Az átállásnak köszönhetően a COTY sokkal szélesebb, folyamatosan bővülő, de egyben igen kedvezően árazott kínálatból választhatja ki a mobil eszközeit. A folyamatosan fejlesztett és új funkciókkal bővített Android mobil operációs rendszer a FusionR SFA futtatása mellett már mobil irodai funkciók biztosítására is – erre is kiváló alapot szolgáltatnak a nagy kijelzővel és megfelelő számítási teljesítménnyel rendelkező táblagépek, amelyeket a COTY használ. A FusionR SFA mobil felhasználói felülete bármilyen Androidot futtató eszközről elérhető, legyen az akár mobiltelefon, akár tablet. A megrendelő igényeinek megfelelő kategóriájú eszközt választhat, nincs gyártó-függőség sem. A már meglévő SFA ügyfelek kiesés, és minimalizált mennyiségű migrációs feladat végrehajtásával térhetnek át az új platformra.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.