Nagy képernyő praktikus formátumban

|

Multimédiás élvezet a Sharp AQUOS LE430E sorozat új LCD tévéivel

2011. június - Felső kategóriás szórakozás és elegáns dizájn egyben – új elektronikai berendezés vásárlásakor ez a kettős igény szerepel legfőbb szempontként a vásárlók kívánságlistájának élén. Az AQUOS LE430E sorozat LCD tévéinek új generációjával a Sharp optimális választ kínál a piac ezen igényeire: kivételesen éles képet és briliáns színeket garantáló vékony multimédiás „tehetségeket” a fekete-fehér dizájn jellemzi. Videók, zene, személyes fényképek – az évek során hatalmas mennyiségű multimédiás adat gyűlik össze a számítógépünkön. Egyre több vásárló keres olyan egyszerű megoldást, amivel ez a sokféle változatos multimédiás tartalom átvihető számítógépükről a tévéjükre vagy vissza. A Sharp AQUOS LE430E LCD TV sorozat a tökéletes megoldást kínálja: a felhasználók mostantól egyszerűen és kényelmesen a tévéjükön választhatnak multimédiás tartalmak széles választékából. A készülék „USB Media Player”-e videókat, zenét és fényképeket egyaránt kiváló minőségben játszik le. „Okostévé” maximális kihasználhatósággal A LED háttérvilágítással ellátott LE430E sorozat tagjai 19 és 32 hüvelyk közötti képernyőméretekben kaphatók. Vékony előlapjuk révén kiváló második vagy harmadik otthoni tévék” – nyilatkozta Hanspeter Seiss, a Sharp Közép-Kelet-Európa LCD tévé divízió termékmenedzsere. “Ezzel az elegáns, új sorozattal a Sharp optimális megoldást nyújt a felhasználók azon elvárására, miszerint digitális tartalmaikat gondtalanul szeretnék tévéjükön élvezni” – folytatja Seiss. Az integrált Media Player révén a felhasználók tévéjükön egy USB meghajtóról DivX vagy DivX HD formátumban nézhetik meg kedvenc sorozatuk legutóbbi évadját, vagy hallgathatják kristálytiszta hangminőségben MP3 formátumú zenéiket. A lapos LCD tévék emellett ideális társak abban is, hogy a legjobb felvételeket és emlékeket megosszuk a barátokkal és a családdal. Segítségükkel bármely nappali fotógalériává alakítható. Dizájn TV hasznos tulajdonságokkal Ezekben a stílusos tévékben a rendkívül hasznos „Electronic TV Programme Guide” (EPG3) is megtalálható, ami egy elektronikus műsorinformációs szolgáltatás. Segítségével az épp adásban lévő műsor mellett a következő hét tévéműsorainak részleteit is megtekinthetjük. A digitális műsorújság nemcsak a műsor időpontjáról és időtartamáról tájékoztat, hanem egyetlen gombnyomással előhívható képes ismertetőt is nyújt. A Sharp AQUOS LE430E sorozatban a kiváló képminőség mellé az elegáns AQUOS dizájn társul. Az új LCD tévék fehér hátlappal, valamint fehér vagy fekete állvánnyal kaphatók, amelyek önmagukban is vizuális élményt nyújtanak. A készülékek emellett LED háttérvilágítással és Full HD (22 hüvelyk) vagy HD-ready panellel (32/26/19 hüvelyk) is rendelkeznek. Vezetékes és antennajelek (DVB-T és DVB-C) vételére egyaránt alkalmasak, s számos csatlakozóval rendelkeznek (2x HDMI, 1x SCART, 1x USB és CI+). Az LE430E sorozat 2011. júniusától kapható a boltokban.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.